Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 19 eylul de yapilacak istanbul da kimler gelio, kimler gelmio ? gelin goruselim, trade ortamlarina akalim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Dralnu ben ve Babacum orda olucaz valla. Dranın dediği gibi gelin trade falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ben senin 60 da 4 ihtimalde elime gelebilme ihtimalini sevdim ben senin protector içinde masum durabilme ihtimalini sevdim ben senin beni... çşampiyon yapabilme ihtimalini sevdim.. evet uzun sürdir katılacağım ilk resmi turnuva olacak.. thrall ın deiği gibi ben ve DCI membership numaram orada olacağız ;)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Selamlar Gençler, Katılım çok yoğun bu başlığa. Kendimden geçtim. Neyse, ben de hakem ve koordinatör sıfatımı askıya alıp orada olacağım. Maksat eğlence olsun. Milleti oynarken izleyeyim, kart göreyim. DCI sizinle olsun...[signature][hline]Berkin Bozdoğan Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir. -Ziyâ Paşa, Q3 Sunucu Kayıtları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bende katilabilirim...[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bende katılıcam, arkadaşlar bu arada diger bi topicte belirtmiştim ama tekrarliyim, kısıtlı yer dolayısıyla önceden (0212) 281 96 23 nolu telefonu arayarak kayıt yaptırmak lazımmıs.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hmmm, şu anda hali hazırda bir deck'im yok. Magic Online'a başladıktan sonra yeni kart almadım. Hepsi ext.'a düştü. Eğer kart bulabilirsem ve o zamanlarda Istanbul'dan taşınmamış olursam, bende oradayım ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Elderon bu Conctructed turnuva degil Limited turnuva Selead deck formatında, yani karta ihtiyacın olmiycak, zaten oynaman icin gerekli olucak kartlar icin sana Tournement Pack ve 3 Booster verilicek.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- [Bu mesaj Levent tarafından 10 Eylül 2004 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bu demek oluyor ki, o tarihlerde burada olursam geliyorum... ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 19 unda illaki gelirsin[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Gelemem, Edirne'deyim 19 ve 26'sında ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 gelicek olanların Yusuf Kemal Vefa'yı arayıp ismini yazdırması lazım, lakin 20 küsür civarında tutulcakmış katılcak oyuncu sayısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 izlemeye geliciim sizle.[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Beyler Turnuva sabah 10.30 da başliyor degilmi. Kristal oteldekiler zamaninda basliyorduda . Yaw saklida yapilanlar vardi zamaninda ayarlayamiyolardi başlangici gece 00.30 kadar surmustu. Taksiyle donduk ozaman 25 milyon gittiydi... Sirkeciden Trenle gelecegim için soruyorum. Kaçta biter tahminen? Şimdi son tren 12 de fln ama o Saate trene binmek pek iyi olmaz :D[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Zamanında basarsa benim tahminim en gec 7-8 gibi bitmiş olucaktır.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 nası bişi oluyo bu detaylı açıklama yapsa ya biri. kaç paradır naapılır filan.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ühüü abi çok isterim gelmeyi ama neredeyse imkansız. ;([signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 niye? kaptır işte akın akın kompela olmak lazım olaya horace abi olay şu sealed deck turnuvasında sana 75 lik bir kutu ve 3 adet de booster verlir.. oturursun bir masaya yazmaya başlarsım kartları listeye nelerin çıktığını sonra bırakırsın akrtları masaya kaldırır hakemleri seni masadan başka bir masaya gidersin orada senden önce oturan kişi de demin yapmış olduğun gibi kartların listesini oluşturmuş sana oturup masadaki kartlardan deste yapmak kalır fiyatı ise sanırm maliyet fiyatı olacak işte 10+(3×4)=22$ ki yanlış hesap yapmıştaolabilirim bir booster 3 dolar da olaiblir[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Su anda gerekli şeylerde 1 booster 7.5m tl umarım bu Pre Release icin bi indirim yaparlar turnuva ucretinde yoksa 45m filan olucak 1 pack + 3 booster fiyatı.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Gelme durumum söz konusu; fakat boosterlar o kadar pahalı olursa gelmeyebilirim. Magic Online'da 3,69$ hala boosterlar...[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 abd de booster draft 9$ (3 booster) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Evet amerikada oyle ama biz belcika ofisinin euro bazında hazırladıgı fiyatları kullanıyoruz ne yazık ki tüm avrupa ile birlikte :( . Ama iyi haber şu ki koordinatörün söyledigine göre bu Pre Release icin bir indirim söz konusu olabilirmiş onun icin henuz toplam fiyatı belli degil Pre Releasın.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- [Bu mesaj Levent tarafından 12 Eylül 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Benim asıl merek ettiğim bukadar adamı gerekli şeylerin neresine sokacaklar. 20 kişi bile olsa oraya biraz zor sığarmış gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Arkayı actılar, geniş bi bosluk var orda simdi ama yined 20 kişi icin tahminim masa ve sandalyeleri biraz ufaklardan secmek zorunda kalıcaklardır.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 gelecek oyuncularin pek ufak tefek bir ortalamaya sahip olacagini hic sanmiorm ehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar