Loras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Witch Hunter Robin'i izlerken özellikle müzikleri çok hoşuma gitmişti. Biraz araştırmadan sonra ost*lerini bulup indirdim. 2 tane albümü var ve ikisi de neredeyse enstrümantel parçalardan oluşuyor. Özellikle ilk albümdeki flame parçası çok hoş. Buraya e2dk bağlantısını koyuyorum; bu ağı kullananlar burdan çekebilir. Witch Hunter Robin OST *:original soundtrack(özgün müzik parçaları?) [Bu mesaj Loras tarafından 06 Ekim 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 witch hunter robin şarkılarını pek beyenmemiştim (açılış parçası hariç- shell di galiba) ama ben şu aralar cowboy bebop ost bulup çektim mirc den ve saatlerce oturup dinleyebilirim[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar