Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 süfeeeer... ben isterim böyle bir ve ce gerçekten sevdim çok hoşmuş ama şöyle manzara daha iyi olsa yada mesela taksim meydanında güzel olur...[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
elma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ya noolcak girip şeeder cıkarım fazla da düşünmem gerisini[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected]
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 aslında denizin içine yapcaksın böyle bişi..küçük 50.000.000 TL büyük 100.000.000 TLDEN...[signature][hline]Azimle sıçan taşı deldiği gibi avrupa birliğinede girebiler.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 onu icad eden ya türktür..yada çerkez :D:D[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bu fantazimi varmı böyle bişey varsa hangi ülkedeki?[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Yanılmıyorsam İsveç yada İsviçre'de imiş Arkadaşımın Arkadaşının Arkadaşı çekmiş yani hayal değil bizatiği orijinal[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Öne çıkan mesajlar