PanDorra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Account Satıorum USA serverinda; 50 necromencer ama deathservant isteyen respec stone alabilir yeteri kadar para var tum charlarda, 47 half ogre polearm armsman var, 47 friar var oda britondu galiba, bide 36 auto train paladinim var, Ya bikac kisi baksin okusun ya ilgilenen yokmu??Rezil olduk valla arkadasa Ping nickli eleman benim arkadas oluyor ondan esinlendim bende account satma isini iste ona rezil oluyoz valla hergun gulup duruo bana...Biraz sizde okuyun da bana mesaj yazin en azindan duyurun yani sıkıldım bende beklemekten.Paraya gelince henuz dusunmedim ama bilmiom iste makul bir fiyat olucak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dartangan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 selam Barış nbr hic uğramıon cafeye ve neden satıon acc'ı insan 50 yapar friar veya armsmanini ole satar bi de gecen gun actırmıstın..... Hade görüsürüz[signature][hline]Dartangan [50 Reaver] Tolga [50 Necromancer] FOR ALBION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Bu aralar satan satana, merlin tayfası toptan satıyor galiba.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 eee merlinden cikanlar nereye gidiyo peki?[signature][hline]Guinevere - Barbaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 frozen throne oynuyoz ve wow u bekliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: PanDorra, 05 Ekim 2004 16:46 tarihinde demiş ki: 47 friar var oda britondu galiba, zati friar britondan başka olmuo[signature][hline]Little 50 friar (RIP) Nurse 50 cleric (RIP) Sarisin 50 skald (DELETED) Sarisin 50 merc (DELETED) Bonussimo 50 Savage (ilerde bunuda silerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar