Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 1.5-2 yıl önce bir sabah kalktığımda camdan dışarı baktım .. Hava çok güzeldi , bi dışarı çıkıp hava alayım dedim . Çıktım bir de ne göreyim 2 tane yavru sarı-siyah kedi . "Aboreey" dedim. Neyse kapının önünde besledik , eğittik eve giriyolar ama girişte kalıyolar , salona girmiyolar falan. Neyse çok güzel geçinip gidiyoruz. Bunlar ikiz tabi takılıyolar öyle , birbirlerine destek oluyolar çok hoşuma gidiyo. Yemek veriyoruz kardeşini getiriyo , kardeşi olmadan yemiyolar falan. Bunlara takılıyodum bi gün sonra birinin adı Mike birinin adı Tyson kaldı. Geçen hafta bir sabah kalktığımda hava çok sıcaktı. Ve dışarı falan da çıkmadım. Ama gün içerisinde çıkmam gerekecekti ve ben bunun farkında değildim? Herneyse önemli değil zaten. Çıktım ve ne göreyim 2 tane yavru kedi .. Birbirinden çok alakasız tipi olan 2 kedi. Biri çok güzel , biri cılız tipsiz bi şey. Neyse besledik mesledik bunları da yalnız bi tanesi eğitilme özürlü her kapıyı açışımda eve dalıyo ta çatıya çıkıyo 40 saat onla uğraşıyorum. Neyse işte bunların da adı Battal Gazi kaldı işin sonunda. Fakaat bizim Mike Tyson ortalıkta yok zira küstürmüşüz hayvanları. Ama salaklık onlarda gelip korusalar yerlerini dövseler Battal Gaziyi sorun kalmayacak. Ya öyle işte..[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 biraz karmaşık olmuş.. şimdi mike&tyson yokmu?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 17) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Yeni yuva bulur o Mike ile Tyson :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ne bu?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 evet bırakıyo zaten , site evsiz kedi kaynıyo , çoğu da bizim eve geliyo .. Genelde mangal oluyo ondan olsa gerek[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar