Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mike Tyson vs. Battal Gazi


Bleeding

Öne çıkan mesajlar

1.5-2 yıl önce bir sabah kalktığımda camdan dışarı baktım ..
Hava çok güzeldi , bi dışarı çıkıp hava alayım dedim . Çıktım bir de ne göreyim 2 tane yavru sarı-siyah kedi . "Aboreey" dedim. Neyse kapının önünde besledik , eğittik eve giriyolar ama girişte kalıyolar , salona girmiyolar falan. Neyse çok güzel geçinip gidiyoruz. Bunlar ikiz tabi takılıyolar öyle , birbirlerine destek oluyolar çok hoşuma gidiyo. Yemek veriyoruz kardeşini getiriyo , kardeşi olmadan yemiyolar falan. Bunlara takılıyodum bi gün sonra birinin adı Mike birinin adı Tyson kaldı.

Geçen hafta bir sabah kalktığımda hava çok sıcaktı. Ve dışarı falan da çıkmadım. Ama gün içerisinde çıkmam gerekecekti ve ben bunun farkında değildim? Herneyse önemli değil zaten. Çıktım ve ne göreyim 2 tane yavru kedi .. Birbirinden çok alakasız tipi olan 2 kedi. Biri çok güzel , biri cılız tipsiz bi şey. Neyse besledik mesledik bunları da yalnız bi tanesi eğitilme özürlü her kapıyı açışımda eve dalıyo ta çatıya çıkıyo 40 saat onla uğraşıyorum. Neyse işte bunların da adı Battal Gazi kaldı işin sonunda.

Fakaat bizim Mike Tyson ortalıkta yok zira küstürmüşüz hayvanları. Ama salaklık onlarda gelip korusalar yerlerini dövseler Battal Gaziyi sorun kalmayacak. Ya öyle işte..[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG
Paticik StarCraft Forumları
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...