Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irk seçimi Yardım.

Naf_Naf

Öne çıkan mesajlar

Irklarla ilgili bir sorum olucak. Dİyelimki iki arkadaş human açtık. Birimiz dwafr kalanlarda darkelf açtı. Peki bunları açtığımız bir clana ileride sokabilirmiyiz. Yani farklı ırklar aynı clanda olabilirmi. Bu oyundaki savas ırklar arasındamı yoksa clanlar arasındamı. ultima online mantıgı gibi pklar ve mavilermi savasıyor. Bu sorularıma cavep verirseniz çok sevinirim. Herkeze iyi oyunlar[signature][hline]Naf_NAf (Ottoman Raiders)
Naf_Naf_Kargiii (The_Kargiii)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Bura cok karisik walla UO gibi deil.Burda herkes birbiriyle sawasir :D.Beyaz Kesersen PK olursun Pk ken olunce de Itemlari sacarsin aslanlar gibi :D.Sora Sen adama wurunca pembe olursun o da sana vurursa pembe olur pembe pembeyi keserse kimse pk olmaz.Pembe beyaz keserse PK olur.Karma artar karma da ya mob keserek yada olerek duser.Once wuran daha uzun pembe kalir falan filan.Bu arada Human Memleketinde Pk lar Newbie lere izin wermio pek az once sahit oldum :D[signature][hline]Fity Silver Ranger
Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P)
Sosyal ağlarda paylaş

Naf_Naf selamlar

Oyunla ilgili sorularinin aynilarini ben de oyuna ilk basladigimda herkese soruyordum. Sonradan gordum ki bu oyunun klasik FRP ile alakasi yok. FRP alistigimiz gibi DE ve Elf ler dusmandir birbirleri ile genelde savasirlar. Elf ler Humanlari asagi gorur gibi klasik FRP olaylari bu oyunda yok ve oyunda bu sekilde kisitlamalar getirmemis.

Bende oyuna basladigim ilk 2 gun DE sehrine gitmeye cekiniyordum. Sonra Elf sehrinde fink atan DE leri gorunce şok oldum. Birileri adama girecek dedim hic alakasi yok. Tum irklar icin arkadaslarin yukarida yazdiklari PK kurallari gecerli.

Yani ayni klan / party icinde tum irklardan adamlar olabilir.

Ancak klan yaratma ile ilgili bir tavsiyem olacak. Eger arkadaslarin ile klan yaratacaksaniz Klan Liderini Dwarf karakteri olanlardan biri yapin. Cunku Dwarflarin ogrenecek skilleri olmadigindan asiri derecede SP leri birikiyor. Klan lvl i arttirirken Klan Lideri kendi SP sini kullaniyor diger uyelerin bir katkisi bulunmuyor. Dwarf disinda diger tum karakterler Clan icin ayrica SP kasmak zorunda. Ancak dwarf tum skillerini ogredikten sonra kalan SP si ile klani cok kolay lvl arttirir.

İyi oyunlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...