Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverların Açılması

faki

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar belki bu konuda bi topik açılmıştır ama ben göremedim o yüzden sorumu yöneltmek istiyorum.

Şimdi avrupa serverı henüz yeni açıldı, diğer serverların durumunu bilmiyorum ne zaman açılacaklar filan ama bazı arkadaşlar aralık ocak filan gibi şeyler söylüyor beni çelişkiye düşüren olay ise şudur.
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/stores/detail/-/videogames/B000067FDW/qid=1097169916/sr=2-1/ref=pd_ka_2_1/104-7579968-7662359

Burdada amazon da wow un cd satışları var (pre_order) şeklinde şuan. ve ekim 15 de cd lerin satışa çıkacağını söylüyor. Serverlar hala testeyse neden cd satılıyor ya da harbi serverlar ekim 15 de açılıyor mu ?[signature][hline]Callawey Excalibur
geleceğin en büyük jedi'yı
maybe force will be with you
la güç zaten benimle alala

[Bu mesaj faki tarafından 07 Ekim 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de kredi kartıyla prepaid kartlar alıp 60 gunluk onlarla oynamayı düşünüyorum us serverlarında ben de bekleyemem oyle 4-5 ay daha hiç o kadar beklemişim yeter betaya da giremedik zaten...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 07 Ekim 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bak galba internetten 60 gün prepaid game time card alabiliyorsun yanılmıyorsam cdromshop.com dan ordan alıp onunda oyle 2 ay 2 ay oynamayı düşünüyorum ilerde de çok zorluk olursa versiyon aynı olacağı için eu ya geçerim diye düşünüyorum açıkcası ben hatta pre order bile etmeyi düşünüyorum cdromshop.com dan Türkiye'ye shippingleri varmış... hatta prepaidi de onalr satıyor zaten gene kredi katıyla alabiliriz diye düşünüyorum onu da boyle de us serverlarında oynayabiliriz sanırım çunku prepaid kartla direk açılıyor account suresi uzuyor o bitek amerikaya mahsus bişi çunku sanırsam... dukkanlarda flm satılan bişi amerikada... yani 2-3 ay dahi olsa eu da çıkana kadar us de oynayacam bu şekilde hatta devam ettirme durumu olursa ki olur bence us de devam ederim hiç girmem euya...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

tamam assassin ben de onu aşmanın muhtemel bi yolunu yazdım yukarda o da olmadı inada bağlarsa blizzard ben de inada bağlarım aldırırım ordan bi arkadaşıma prepaid kart 60 gunluk gene oynarım us serverında herşekilde yani iş inada binerse her şekilde oynarım us serverında blizzard'ın politikası flm hikaye yani...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

amazon.com dan sonra bir kanıt daha buldum.

gamespy

bu sayfanın altına world of warcraft diye çıkış tarihini vermişler. Tarih 15 kasım.

Gamespy gibi de dünyanın en büyük oyun sitelerinden biride yanlış haber verecek deyil herhalde :) e amazonda aynısını sölüyor :)[signature][hline]Callawey Excalibur
www.babalarcortlamaz.com
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasim daha bi cok yerde oole diyo zaten. bestbuy'da da 17'si diyo. sorun olan blizzard bitmedi yollayamiyorum derse... yani bu sirketlerin hicbirisi bi sey diyemez sonucta.. size mail yollarlar yapimci firma yuzunden vs. diye...

ha tabi simdilik tum gelismeler olumlu. yakinda open beta sign-up baslayacakmis...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AssassiN, 08 Ekim 2004 00:03 tarihinde demiş ki:
degil oyle.
kutular ayni ama kullandigin kredi kartina gore girebiliyosun serverlara. gerizekalilik blizzardin bu yaptigi.

o nası bi aptallıkmış yahu???[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden
Bir rüya oldun sevdamın gergefinde
Neden çocuklar beni gösteriyor
Yağmur yağsa güneşin yerine
Ha gayret güzelim gayret
Biter elbet bu yağmur sabret

Düş sokağı sakinleri tartışma topiki..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...