faki Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Arkadaşlar belki bu konuda bi topik açılmıştır ama ben göremedim o yüzden sorumu yöneltmek istiyorum. Şimdi avrupa serverı henüz yeni açıldı, diğer serverların durumunu bilmiyorum ne zaman açılacaklar filan ama bazı arkadaşlar aralık ocak filan gibi şeyler söylüyor beni çelişkiye düşüren olay ise şudur. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/stores/detail/-/videogames/B000067FDW/qid=1097169916/sr=2-1/ref=pd_ka_2_1/104-7579968-7662359 Burdada amazon da wow un cd satışları var (pre_order) şeklinde şuan. ve ekim 15 de cd lerin satışa çıkacağını söylüyor. Serverlar hala testeyse neden cd satılıyor ya da harbi serverlar ekim 15 de açılıyor mu ?[signature][hline]Callawey Excalibur geleceğin en büyük jedi'yı maybe force will be with you la güç zaten benimle alala [Bu mesaj faki tarafından 07 Ekim 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 15 ekım demıyorkı 15 kasım dıyor[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bu demektir ki her zamanki gibi son saniye ertelemesi yapacaklar...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yapmıcaklar bence kasımda us de baslıcak aralıkta kore ve bence ocakta acılır eu serverları zaten bunu cogu kısı dıyor :D bence kesın[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ocak için 2005'in ilk yarısı deniyor sadece. Hiç belli olmaz :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 galiba kasım 15 de amerika serverı açılacak cd satışları onun için başlanbtı galiba. ne yapalım bizde amerika serverında oynarız :D starwars dada öle yapmıştık :D ben bekleyemem öle 5 ay daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya ben de kredi kartıyla prepaid kartlar alıp 60 gunluk onlarla oynamayı düşünüyorum us serverlarında ben de bekleyemem oyle 4-5 ay daha hiç o kadar beklemişim yeter betaya da giremedik zaten...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 07 Ekim 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Tek kutu alıp, farklı serverlarda (us / eu) oynayabilsek ne muhteşem olur. SWG gibi işte..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 oyle olcak zaten...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 fortin bu us oynama nasıl olcak hanı us de gecen kredı kartı lazımdı deılmı yoksa? deılse bende beklemem avrupayı nasıl olucak ?[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 degil oyle. kutular ayni ama kullandigin kredi kartina gore girebiliyosun serverlara. gerizekalilik blizzardin bu yaptigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya bak galba internetten 60 gün prepaid game time card alabiliyorsun yanılmıyorsam cdromshop.com dan ordan alıp onunda oyle 2 ay 2 ay oynamayı düşünüyorum ilerde de çok zorluk olursa versiyon aynı olacağı için eu ya geçerim diye düşünüyorum açıkcası ben hatta pre order bile etmeyi düşünüyorum cdromshop.com dan Türkiye'ye shippingleri varmış... hatta prepaidi de onalr satıyor zaten gene kredi katıyla alabiliriz diye düşünüyorum onu da boyle de us serverlarında oynayabiliriz sanırım çunku prepaid kartla direk açılıyor account suresi uzuyor o bitek amerikaya mahsus bişi çunku sanırsam... dukkanlarda flm satılan bişi amerikada... yani 2-3 ay dahi olsa eu da çıkana kadar us de oynayacam bu şekilde hatta devam ettirme durumu olursa ki olur bence us de devam ederim hiç girmem euya...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 tamam assassin ben de onu aşmanın muhtemel bi yolunu yazdım yukarda o da olmadı inada bağlarsa blizzard ben de inada bağlarım aldırırım ordan bi arkadaşıma prepaid kart 60 gunluk gene oynarım us serverında herşekilde yani iş inada binerse her şekilde oynarım us serverında blizzard'ın politikası flm hikaye yani...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 o da olmadı bir american express kredi kartı çıkarttırmayı düşünüyorum düşük limitli sadece bu oyun için kullanacağım yani sonuçta her yol mübahtır...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ben de en kotu oyle yapacam zaten. benim durumum daha kotu hem, bunlarin hicbiri ise yaramassa amerikadan avrupa serverlarini bekleyecem. agzina carptigimin blizzard'i cok gozumden dustu su salak hareketiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 hmm baktım oyun 50$ + 60 gunluk oynama 30$ bide buna shipping ekleseler 100$ gecıyor :D[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 amazon.com dan sonra bir kanıt daha buldum. gamespy bu sayfanın altına world of warcraft diye çıkış tarihini vermişler. Tarih 15 kasım. Gamespy gibi de dünyanın en büyük oyun sitelerinden biride yanlış haber verecek deyil herhalde :) e amazonda aynısını sölüyor :)[signature][hline]Callawey Excalibur www.babalarcortlamaz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 arkadasim daha bi cok yerde oole diyo zaten. bestbuy'da da 17'si diyo. sorun olan blizzard bitmedi yollayamiyorum derse... yani bu sirketlerin hicbirisi bi sey diyemez sonucta.. size mail yollarlar yapimci firma yuzunden vs. diye... ha tabi simdilik tum gelismeler olumlu. yakinda open beta sign-up baslayacakmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 son bilgiler; (gazeteci gibi olduk) :) avrupa serverı 25 şubat 2005 de açılıyor amerika 15 kasım da.[signature][hline]Callawey Excalibur www.babalarcortlamaz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: AssassiN, 08 Ekim 2004 00:03 tarihinde demiş ki: degil oyle. kutular ayni ama kullandigin kredi kartina gore girebiliyosun serverlara. gerizekalilik blizzardin bu yaptigi. o nası bi aptallıkmış yahu???[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Aslinda adamlar oyunda full teknik destek saglanmasi icin bunu istiyorlar ama bu bizim acimizdan kotu oldugu icin oyle dusunebilirsiniz..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 faki ben eu serverlının subata sarkıcagını sanmıyorum kı sarkması ıcın bir neden yok ocakta baslar zaten bakarsan hersey sıra sıra kasım us aralık korea ocak eu şubata sarkmaz çünkü ben sarkması için bir neden göremiyorum[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 tek neden alt yapıyı yetiştirememeleri olabilir ki bu da yeterince geçerli bir neden ama ben zaten euyu flm bekleyemem bir yolunu bulup us de oynarım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 abi 3 ayda da altyapı olayını hallederler sanırım cok uzun surmez heralde bu us de oynama olayı nasıl olucak acaba ama her halukarda tuzlu olucak orası kesın[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bakalım oyun çıksın da bir buluruz çaresini...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar