Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XP de encrypted dosya sorunsalı

Kharon

Öne çıkan mesajlar

Format attiktan sonra xp cd imde cikan bir problem yuzunden gecici olarak home-tr kullaniyordum.
Bu sistemi kullanirken yaklasik bi 15-20gb lik klip arsivimin klasorlerini sifrelemistim. Haliyle oraya indirdigim sayisiz klipte klasorle birlikte sifrelenmis oldu.

Bugun pro-eng sistem kurmak icin format attim, ki ne goreyim?
benim xp pro olunca adam da olmus; "ben bu encrypted dosyalari acmam, simdi git sonra gel" demiyor, "dosyanin asil sahibi gelsin" diyor.
Nasil olsa sifreleri biliyorum, hede hodu diye dusundugum icin boyle biseyin basima gelebilecegini dusunmemistim.

o kadar bootleg ve klibe mi yanayim, yoksa duvara kafa mi atayim gibi ikilemlerdeyim. Cozum yolu bilen/turetebilen bunyeler yardimci olursa pek mutlu olurum...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

username ile saklanmaz :D

user serial vardır. arayüzlerden ulaşılabilir mi bilmiyorum. belki registryde tutuluyordur ama onu da sanmıyorum. zaten ulaşsan da değiştirdiğin zaman sapıtacaktır.

yapacağın en güzel şey "file recover" programlarından uygun özellikleri olan birini bulmak olacaktır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Syphex [CoH:Justice]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...