Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ya şimdi full albümü dinliyordum, tarzı hafif opeth gibi. Sadece bir şarkının bir kısım sözlerini hatırlıyorum: Into the dark there are shadows moving Don't be afraid hold my hand diye gidiyor işte. Son 1 haftayı kafayı bunla bozmakla geçirdim, kimindi albüm onu bile hatırlayamıyorum ya. Bulun da kurtarın beni bu azaptan[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Google'a "there are shadows moving Don't be afraid hold my hand" yazıp arattım.valla hayatımda ne opeth dinledim.nede şarkıyı bilirim. şarkı Damnation albümündenmiş. Opeth - Death Whispered a Lullaby hatta paticik - LyricZ!'de var. ilink[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Tamam mersi[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 işte tam bir : Aramaya inanmak[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar