Mina Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Arkidisler biliyorsunuz oyunu almaya kalksam cok ugrasmam gerekyo.. Ankara'da olupta bana cdsini vesairesini satabilicek olan var mu ?...... ozelden mesaj atarsa sevinirim...[signature][hline]50 pally sizlere omur 50 infil nasıl bilirdiniz cemaat 50 minstrel gecmis olsun 50 Spirit Mastaaaaaaaa 4x bababot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bozkurt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Merhaba bende oyunu war ama oynamak ıstemıyorum sana satabılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bozkurt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ama İstanbuldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 valla abis acctun umarim bostur cunku accttaki charlar umrumda deil :O ben sadec e oyuna girip bakip oynanir mi deil mi onu merak ettim ..:O guzelse oynamayi dusunuyorum... bir kere gordum ve grafik acisindan cok geri bi oyun ..:P fiat ve rirsen sevinirim ozelden[signature][hline]50 pally sizlere omur 50 infil nasıl bilirdiniz cemaat 50 minstrel gecmis olsun 50 Spirit Mastaaaaaaaa 4x bababot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 nerden esti lan şimdi ?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Burdan Esti :) ayrica surda Ankarada gelip alamadin cd yi istanbul'dan temin etmeye calision onada bisey diyemicem yuhunuz [Bu mesaj pntREi tarafından 11 Eylül 2004 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Sen kimsin yau?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben oynuyorum acc kapancak ama yakinda wow sarmazsa tekrar donerim gvg olayi zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Durlag, 11 Eylül 2004 02:57 tarihinde demiş ki: Sen kimsin yau? PARADOX desem tanicanmi yada Ahmet desem olacakmi Mal Memet ulan eger SB oynuosan da haberim yoksa bittin olum sen :) Ole nickin altina assasin logosu koymakla olmuo bu is :) ben yazsam toonlari yer kalmaz adimin altinda :) NATION OF TURKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canbaz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ?[signature][hline]Do you want to keep the world clean? Then delete U.S.A.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 haha Ahmet abiye bak bea gene gral gene gral :P Shadowbane'mis filan hikaye hepsi... City Of Hereos derim...... Icinizdeki Hero veya Valians'larinizi canlandirin :P[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: pntREi, 13 Eylül 2004 03:41 tarihinde demiş ki: said: Durlag, 11 Eylül 2004 02:57 tarihinde demiş ki: Sen kimsin yau? PARADOX desem tanicanmi yada Ahmet desem olacakmi Mal Memet ulan eger SB oynuosan da haberim yoksa bittin olum sen :) Ole nickin altina assasin logosu koymakla olmuo bu is :) ben yazsam toonlari yer kalmaz adimin altinda :) NATION OF TURKS ahahahah harbiden BEN MALIM ahahah nickten nasıl tanıyamadım tabi SAOLSUN BİRİLERİNİ EN SON ANKARAVE DE gördük egleniyodu ondan sonra yok ortalıkta ulan iki adım ötemde oturuyosun :) bi ara görüşek :D ahahahah süper oldu[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar