Ceday Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 the o.c nin 1.sezonunun full altyazısı lazım. şu sitelerden baska altyazı bulabilecegim yer varsa belirtirseniz sevinirim. www.divxsubtitles.net dvd.box.sk www.divxplanet.net www.divxstation.com www.divxaltyazi.com ya da kazaa da falan rastlarsanız benim icin cekedebilirsiniz :) eng-tr farketmez.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 07 Ekim 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 www.organizeatak.com bi de buraya bak istersen.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 oraya da bakmıstım aslında.. neyse altyazısız da cok bişi farketmiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bu çeşit dizi sezon/bölüm altyazıları bana da lazım. nerden bulunur ki acep mesela coupling altyazıları?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 www.extratitles.to birde şunu dene istersen[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 dvd.box.sk oraya yönlendiriyor zaten.. neyse 20ye geldim zaten bu saatten sonra farkmaz pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar