Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: athea, 07 July 2003 14:24 tarihinde demiş ki: canli varliklarin satilmasina karsiyim! eheh eski usül rulaz diyosun:) al iguana ver bukalemun al 2 kilo armut ver 5 ekmek :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: Simofle, 11 July 2003 23:54 tarihinde demiş ki: Iguana ya da soyle soyleyım surungunler hayatımda gordugum en muhtesem ve en akıllı hayvanlardır.Kımse salak,aptal fılan demesın ıguanaya,hayvan bazılarınızdan daha zekı :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- simofle ne kadara aldın akvaryumu ıstemıyorum bıde bu hayvan ye$ıllık versem yıyomu benım bukalemun yemek yuzunden oldu kendı balcık gıbı yemı wardı verdım ama bırazı dudagında kalmıs yapısmıstı acamıyordu agzını yıemı ılan oldu sonra antalyaya gıdıcemde ordan alırım herhalde alırsam ama sonu bukalemun gıbı olmasında[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Jacabocum bukalemun ıle ıguana arasında daglar kadar fark oldugunu bılmıyorsun sanırım.Ben uydurmuyorum 50-100 dolar arası dıye.Bukalemun dedıgın gıbı 10 mılyon cıvarında, ama uzerıne 100 dolar versen hayvana bakamam, onun ıcın devamlı olarak bocekmı yakalayacagım.ıguana sadece sebze,meyve yıyor.O yuzden bakımı kolay.Ben bır arakadasa sattım,daha dogrusu satmak zorunda kaldım.Hayvanın saglıgı ıcın.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Kımse kusura bakmasın ama sokaktakı kedı-kopekle normal cıns bır kedı kopek arasında daglar kadar fark var.Sonucta almısken cınsı guzel, kendısı guzel bır hayvan almayı tercıh ederım.Dıs senın bıze bu tavsıyede bulunman ıcın once kendının sokaktan bır kayvan kurtarmıs olması gerek dıymı veletım benım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Ben talıbım ıguanana ama kac yasında?[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ok dıs ıguanayı sattım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 su an ant dayım bo$ olddummu gıtcem petshop lara sorcam ıguana yı ist karfur daki petshop da 50$ dı .... buda ucuzdur sanırım... alırım herhalde walla bende sımdıye kadar hayvana ole para vermedım herzaman tanıdık rule dogurur kopegı sende nasıplenırsın :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Istanbuldan daha ucuza nasıl bulmayı beklıyorsun??? Mınımum 50 dolar, daha asagsına bulman ımkansız.Zaten 50 dolarla kalmıyorda, asıl masraf hayvanı aldıktan sonra baslıyor. 250 mılyonu buluyor bu hayvanın masrafı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 yok ant dan daha ucuz a bulmayı seedıyorum... nıye 250 yı buluyor ?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Hayvana mınımum 50 dolar desek, buyuk boy bır akvaryum, ısıtıcısı, lambası, cartı curtu derken o fıyatı buluyor.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 akvaryum war ısıtıcı da balıklar ıcınden olan war :p eyı ben alıyım o zaman :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 eheheh balıklar ıcın olanlardan degıl, bu tas seklınde :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 salla ısıtıcıyı bızımn ev zaten sıcacık :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ozaman hıc alma ıguana fılan, mecbursun yanı ozel ısıtıcısını ve lambasını almayı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 sende yane naptın almıyım o zaman :p asdasd bugun gıdıp bı sorcam[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 40 milyona hemen alırım.... izmirdeyim seni tanıyorum ergun abinin ark ıydın sen ben umei... 40 milyonum var şu an olmazsa bi 10 da sonra veririm uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Sorun olmazdıda sattım ben, su an o bıldıgın ınternet cafenın sahıbıne :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 alsammı almasammı dıye dusunuyorum karar veremedım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 pardon ama iguana nasıl ısırdı balıgı?[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 salııyo ıste :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: Erutan, 11 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki: abi buna 150 200 $ vereceğinize alın bi husky yada terier Fıstık gibi hemde 2 tane alırsınız iguanadan daha fazla yaşar hemde acayip salakdır iguanalar bence bu kadar hıyar bi yaratık görmedim hayatımda onun yerıne al bukalemun sabahın köründe otur başına izle çok ilginç şeyler yapıo.[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw harbimi sabahları cok acaıp seylermı yapıyor valla merak ettim ama bu yazın bıraz komıyıme gıttı alınma :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 azcık topic dışı ama konu içinde geçmiş dayanamicam :) ya ühü bende husky istiorum ama yazık be hayvana apartman dairesinde hemde istanbulda inanılmaz bi ikimledeyim yani huskyden başka hayvan istemem zate evimde böhühü napsam napsam[hline]Sic vic pacem, para bellum. [Bu mesaj Maverick tarafından 04 August 2003 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 abi bende haski istiyom ama benim derdim başka verecek param yok 300milyon ama husky ler evde beslenebiliyor eğer türkiyede doğmuşsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: slayerrr, 04 August 2003 21:04 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 11 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki: abi buna 150 200 $ vereceğinize alın bi husky yada terier Fıstık gibi hemde 2 tane alırsınız iguanadan daha fazla yaşar hemde acayip salakdır iguanalar bence bu kadar hıyar bi yaratık görmedim hayatımda onun yerıne al bukalemun sabahın köründe otur başına izle çok ilginç şeyler yapıo.[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw harbimi sabahları cok acaıp seylermı yapıyor valla merak ettim ama bu yazın bıraz komıyıme gıttı alınma :)))) yok ya bısey ypamıyolar bendede wardı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 haski 300 milyonmu? sahtedir o yavru haskiyi 500$ den asagi yani zor[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: gel dedim kucağıma oturdu. omzunu felan okşadım sonra öptü kendiliğinden Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar