Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık İguana

Simofle

Öne çıkan mesajlar

said:
Simofle, 11 July 2003 23:54 tarihinde demiş ki:
Iguana ya da soyle soyleyım surungunler hayatımda gordugum en muhtesem ve en akıllı hayvanlardır.Kımse salak,aptal fılan demesın ıguanaya,hayvan bazılarınızdan daha zekı :)[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

simofle ne kadara aldın akvaryumu ıstemıyorum bıde bu hayvan ye$ıllık versem yıyomu benım bukalemun yemek yuzunden oldu kendı balcık gıbı yemı wardı verdım ama bırazı dudagında kalmıs yapısmıstı acamıyordu agzını yıemı ılan oldu sonra antalyaya gıdıcemde ordan alırım herhalde alırsam ama sonu bukalemun gıbı olmasında[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Jacabocum bukalemun ıle ıguana arasında daglar kadar fark oldugunu bılmıyorsun sanırım.Ben uydurmuyorum 50-100 dolar arası dıye.Bukalemun dedıgın gıbı 10 mılyon cıvarında, ama uzerıne 100 dolar versen hayvana bakamam, onun ıcın devamlı olarak bocekmı yakalayacagım.ıguana sadece sebze,meyve yıyor.O yuzden bakımı kolay.Ben bır arakadasa sattım,daha dogrusu satmak zorunda kaldım.Hayvanın saglıgı ıcın.[hline]Simofle
Sosyal ağlarda paylaş

Kımse kusura bakmasın ama sokaktakı kedı-kopekle normal cıns bır kedı kopek arasında daglar kadar fark var.Sonucta almısken cınsı guzel, kendısı guzel bır hayvan almayı tercıh ederım.Dıs senın bıze bu tavsıyede bulunman ıcın once kendının sokaktan bır kayvan kurtarmıs olması gerek dıymı veletım benım.[hline]Simofle
Sosyal ağlarda paylaş

su an ant dayım bo$ olddummu gıtcem petshop lara sorcam ıguana yı ist karfur daki petshop da 50$ dı .... buda ucuzdur sanırım... alırım herhalde walla bende sımdıye kadar hayvana ole para vermedım herzaman tanıdık rule dogurur kopegı sende nasıplenırsın :p[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Istanbuldan daha ucuza nasıl bulmayı beklıyorsun???
Mınımum 50 dolar, daha asagsına bulman ımkansız.Zaten 50 dolarla kalmıyorda, asıl masraf hayvanı aldıktan sonra baslıyor. 250 mılyonu buluyor bu hayvanın masrafı.[hline]Simofle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 11 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki:
abi buna 150 200 $ vereceğinize alın bi husky yada terier Fıstık gibi hemde 2 tane alırsınız iguanadan daha fazla yaşar hemde acayip salakdır iguanalar bence bu kadar hıyar bi yaratık görmedim hayatımda onun yerıne al bukalemun sabahın köründe otur başına izle çok ilginç şeyler yapıo.[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
harbimi sabahları cok acaıp seylermı yapıyor valla merak ettim ama bu yazın bıraz komıyıme gıttı alınma :))))
Sosyal ağlarda paylaş

azcık topic dışı ama konu içinde geçmiş dayanamicam :)
ya ühü bende husky istiorum ama
yazık be hayvana
apartman dairesinde
hemde istanbulda
inanılmaz bi ikimledeyim yani
huskyden başka hayvan istemem zate evimde
böhühü
napsam napsam[hline]Sic vic pacem, para bellum.

[Bu mesaj Maverick tarafından 04 August 2003 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayerrr, 04 August 2003 21:04 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 11 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki:
abi buna 150 200 $ vereceğinize alın bi husky yada terier Fıstık gibi hemde 2 tane alırsınız iguanadan daha fazla yaşar hemde acayip salakdır iguanalar bence bu kadar hıyar bi yaratık görmedim hayatımda onun yerıne al bukalemun sabahın köründe otur başına izle çok ilginç şeyler yapıo.[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
harbimi sabahları cok acaıp seylermı yapıyor valla merak ettim ama bu yazın bıraz komıyıme gıttı alınma :))))

yok ya bısey ypamıyolar bendede wardı :p[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...