Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Kedım tarafından her an yenılebılır. Akvaryumunla beraber yavru ıguanamı satmak ıstıyorum.Ilgılenenler bana ulasabılır. (ızmırdeyım bu arada).[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 boşver bırak kedi ziyafet çeksin :) hmm resmi varmı yollayabilirmisin belki alıp bahçeye atarım :-p ısırırmı zararlımı :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* *İmzasının çok kötü ve iğrenç olduğunu düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Hayır kesınlıkle ısırmıyor.Cok zararsız, otobur :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ne kadara satarsın.izmirli indirimide ayrı konu tabiki:)[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Istersenız sız bır pıyasasını arastırın,ben olmadı yarı fıyatına verıcem.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 canli varliklarin satilmasina karsiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 doğal yöntemlerle mi elde edelim abi ? napalım peki ? =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ucretsız vermek ısterdım ama iguana cokda ucuz bır hayvan degıl.Yanı cok zarar etmek ıstemem.Aldıgım fıyatın yarısı bence gayet ıyı (akvaryum dahıl 50 mılyon)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Simocum selam.Ben Azmi. Düşünebilirim.Bi süre satamazsan ben alırım.Emin diilim ama almayı düşünüom.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Azmi, bir kac gun ıcınde haber ver bana. Cesmeye gıdıcem.Eger alan olmazsa burdan bır arkadasa verıcem.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Cami avlusuna bırak[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ahahha cok ıyıdı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: athea, 07 July 2003 14:24 tarihinde demiş ki: canli varliklarin satilmasina karsiyim! Ya tamam bende karşıyım ole hayvan pazarlamaya ama allahın iguanası akvaryumda yaşıyo, Simofle belki hulkçuluk denemeleri yapıyo hayvanın ustunde yanı daha ıyı bı ınsana gıdıcek belkı. Bence o kadarda kotu bırsey deıl. Kedi almak ıstedım dıyelım sokaktan AIDS' li kedi mi alıp öleyim :) (biraz abarttım galba)[hline]Danny Deuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Simofle, 08 July 2003 03:42 tarihinde demiş ki: Ucretsız vermek ısterdım ama iguana cokda ucuz bır hayvan degıl.Yanı cok zarar etmek ıstemem.Aldıgım fıyatın yarısı bence gayet ıyı (akvaryum dahıl 50 mılyon)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Oha varya çok iyi fiyata almışın 100 kaat. Istanbulda sadece iguana 100$ tabı oda şansın varsa :P Direk alın bence[hline]Danny Deuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bugün istteki metrocitydeydim petshop vardı ve baymış iguana satıyolardı fiyatı 200$mış buna göre baya ucuz bu fiyat beslemeyi düşünen varsa alsın ayrıca bu iguanalar 25-30 yıl yaşıyolarmış yuh dedim aynı petshopta bi tanede tarantula vardı gördüm ve kaşınmaya başladım heheh o da 150 dolardı ama bu fiyatlar piyasadan daha yüksektir çünkü alışverişmerkezindeki bi dükkan bu sonuçta.. ayrıca bu iguanalar hiç hareket etmez mi? hayvan kolları da sermiş habire yatıyo 5-6 saniyede bi gözleri oynuyodu o kdr..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- 737 757 787 727 70707 727 787 757 737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Yok ellemeye kalktıgında fecı hızlılar,ama korktukları ıcın tabı.Normalde gozler dısında hıcbıryerı kıpırdamıyor ehehhe[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 uyuzdur o hayvan be.......[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: green_martian, 11 July 2003 01:44 tarihinde demiş ki: bugün istteki metrocitydeydim petshop vardı ve baymış iguana satıyolardı fiyatı 200$mış buna göre baya ucuz bu fiyat beslemeyi düşünen varsa alsın ayrıca bu iguanalar 25-30 yıl yaşıyolarmış yuh dedim aynı petshopta bi tanede tarantula vardı gördüm ve kaşınmaya başladım heheh o da 150 dolardı ama bu fiyatlar piyasadan daha yüksektir çünkü alışverişmerkezindeki bi dükkan bu sonuçta.. ayrıca bu iguanalar hiç hareket etmez mi? hayvan kolları da sermiş habire yatıyo 5-6 saniyede bi gözleri oynuyodu o kdr..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- 737 757 787 727 70707 727 787 757 737 Zaten sürüngenler en uzun yaşayan canlılardır bir timsah (balina hariç sürüngen değil ama en uzun yaşayan balinadır)200 300 yaşına kadar yaşıomuşşşşş bilmıyorum yani siz zıbardınız 1 asır sonra ama o hala taş gibin hiç bi mokum olmadan yaşıolar assında geninden alıp biraz vücüdumamı depo etsem ne yapsam :?? :-)[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 150 200$ annesiyle alışveriş merkezi dışında biyere gidemeyen ve doğal olarak araştıramayan veletler için kurulmuş bi tuzak .. 75$ a satılıyor hemde 100 dolarlık hemcinslerinden çok daha sağlıklı yanlız hayvanı alınca onun 2 katı masrafı var hahahahah[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 abi buna 150 200 $ vereceğinize alın bi husky yada terier Fıstık gibi hemde 2 tane alırsınız iguanadan daha fazla yaşar hemde acayip salakdır iguanalar bence bu kadar hıyar bi yaratık görmedim hayatımda onun yerıne al bukalemun sabahın köründe otur başına izle çok ilginç şeyler yapıo.[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 salakmı? hayvana tuvalet eğitimi bile veriliyo daha nolcak.[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Iguana ya da soyle soyleyım surungunler hayatımda gordugum en muhtesem ve en akıllı hayvanlardır.Kımse salak,aptal fılan demesın ıguanaya,hayvan bazılarınızdan daha zekı :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bu laf banamı yoksa :P[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 iguana zekiysede pek belli etmiyo :) çok mütevazi demekkki :) bu arada husky alıp bakımını yapmak biraz kasar srünügenler o kdr diildir...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- 737 757 787 727 70707 727 787 757 737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 okadar pahalı deıl o hayvanlar ya ben antalyada bakmı$tım tam hatırlamıyorum hatta bukalemun almı$tım 10 mılyondu bukalemun :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar