Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık İguana

Simofle

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
boşver bırak kedi ziyafet çeksin :)
hmm resmi varmı yollayabilirmisin belki alıp bahçeye atarım :-p
ısırırmı zararlımı :-p[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
*İmzasının çok kötü ve iğrenç olduğunu düşünür*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
athea, 07 July 2003 14:24 tarihinde demiş ki:
canli varliklarin satilmasina karsiyim!

Ya tamam bende karşıyım ole hayvan pazarlamaya ama allahın iguanası akvaryumda yaşıyo, Simofle belki hulkçuluk denemeleri yapıyo hayvanın ustunde yanı daha ıyı bı ınsana gıdıcek belkı. Bence o kadarda kotu bırsey deıl. Kedi almak ıstedım dıyelım sokaktan AIDS' li kedi mi alıp öleyim :) (biraz abarttım galba)[hline]Danny Deuce
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 08 July 2003 03:42 tarihinde demiş ki:
Ucretsız vermek ısterdım ama iguana cokda ucuz bır hayvan degıl.Yanı cok zarar etmek ıstemem.Aldıgım fıyatın yarısı bence gayet ıyı (akvaryum dahıl 50 mılyon)[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

Oha varya çok iyi fiyata almışın 100 kaat. Istanbulda sadece iguana 100$ tabı oda şansın varsa :P Direk alın bence[hline]Danny Deuce
Sosyal ağlarda paylaş

bugün istteki metrocitydeydim petshop vardı ve baymış iguana satıyolardı fiyatı 200$mış buna göre baya ucuz bu fiyat beslemeyi düşünen varsa alsın
ayrıca bu iguanalar 25-30 yıl yaşıyolarmış yuh dedim

aynı petshopta bi tanede tarantula vardı gördüm ve kaşınmaya başladım heheh o da 150 dolardı
ama bu fiyatlar piyasadan daha yüksektir çünkü alışverişmerkezindeki bi dükkan bu sonuçta..

ayrıca bu iguanalar hiç hareket etmez mi? hayvan kolları da sermiş habire yatıyo 5-6 saniyede bi gözleri oynuyodu o kdr..[hline][b][i]-->Four String Magic<--
737 757 787 727 70707 727 787 757 737
Sosyal ağlarda paylaş

said:
green_martian, 11 July 2003 01:44 tarihinde demiş ki:
bugün istteki metrocitydeydim petshop vardı ve baymış iguana satıyolardı fiyatı 200$mış buna göre baya ucuz bu fiyat beslemeyi düşünen varsa alsın
ayrıca bu iguanalar 25-30 yıl yaşıyolarmış yuh dedim

aynı petshopta bi tanede tarantula vardı gördüm ve kaşınmaya başladım heheh o da 150 dolardı
ama bu fiyatlar piyasadan daha yüksektir çünkü alışverişmerkezindeki bi dükkan bu sonuçta..

ayrıca bu iguanalar hiç hareket etmez mi? hayvan kolları da sermiş habire yatıyo 5-6 saniyede bi gözleri oynuyodu o kdr..[hline][b][i]-->Four String Magic<--
737 757 787 727 70707 727 787 757 737

Zaten sürüngenler en uzun yaşayan canlılardır bir timsah (balina hariç sürüngen değil ama en uzun yaşayan balinadır)200 300 yaşına kadar yaşıomuşşşşş bilmıyorum yani siz zıbardınız 1 asır sonra ama o hala taş gibin hiç bi mokum olmadan yaşıolar assında geninden alıp biraz vücüdumamı depo etsem ne yapsam :?? :-)[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Sosyal ağlarda paylaş

150 200$ annesiyle alışveriş merkezi dışında biyere gidemeyen ve doğal olarak araştıramayan veletler için kurulmuş bi tuzak
..
75$ a satılıyor hemde 100 dolarlık hemcinslerinden çok daha sağlıklı

yanlız hayvanı alınca onun 2 katı masrafı var hahahahah[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage
Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457
Any PvP..........
Sosyal ağlarda paylaş

abi buna 150 200 $ vereceğinize alın bi husky yada terier Fıstık gibi hemde 2 tane alırsınız iguanadan daha fazla yaşar hemde acayip salakdır iguanalar bence bu kadar hıyar bi yaratık görmedim hayatımda onun yerıne al bukalemun sabahın köründe otur başına izle çok ilginç şeyler yapıo.[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...