Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben primeface'ten ve jsf'den anlarım diyen

senko

Öne çıkan mesajlar

şimdi bi kaç sorum var nasıl yapacağımı bulamadığım.

ilk sorum primeface p:dataTable hakkında
şimdi ben 27 kolonluk bir table yaptım bilgiler geliyor güzel fakat bikaç sorunum var
şimdi kolon sayısı çok olduğundan sayfanın dışına taşıyor bunlar ve en alttaki barı kaydırarak tablonun diğer kısımlarını görebiliyorum ama ben istiyorum ki tablonun altında bi bar olsun onla gezeyim

sonra bu tablo çok fazla veri alıyor, şimdilik hepsini client tarafına yüklüyorum ama istiyorum ki primeface'in live scrolling özelliğini kullanayaım ama bunu kullanırken de sorting özelliklerinden mahrum kalmayayım. Bunu yapmak mümkün mü, hepsini client side yapınca ister istemez feci bir yavaşlık oluyor.

bide genel bi sorum var, şimdi işin teknik tarafını bi şekilde hallediyorum ama dizayn kısmı 0. yani bunların rengini cartını curtunu değiştirmek ayarlamak için illa css mi kullanmak gerekiyor? mesela java swing'te sürükle bırak mantığı vardı boyu küçük rengi kötü gözükürse hemen ayarlayabiliyorduk, bunlar için de böyle bi plug in vs var mıdır acaba, yani gidipte arkasayfanın rengini değiştirmek için css'e o renin koudunu bulupta yazmak yerine bi paletten fln seçmek çok daha güzel olurdu.

veya bi tablonun vs'nin boyutunu ayarlayacaz yine css'e pixel verip denemek zorunda kalıyorum devamlı height'e 10 veriyorıum bakıyorum yetmiyor 20 veriyorıum fazla gelior 15 vveriyorıum vs, bunun kolay bi yolu yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...