Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Plato Meslek Yüksekokulu Bakanlar Kurulu'nun 21.04.2009 ve 14944 sayılı kararı ile kurulmuş, kuruluş kararı Resmi Gazete’de yayınlanarak tüzel kişilik kazanmıştır. Plato Meslek Yüksekokulu 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı’nda öğrenci alarak, eğitim, öğretim ve diğer akademik çalışmalarını başlatmıştır. Basım ve Yayın Teknolojileri Çocuk Gelişimi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Görsel İletişim Grafik Tasarım Halkla İlişkiler ve Tanıtım Mimari Restorasyon Radyo ve Televizyon Programcılığı Bilgisayar Programcılığı nedir bu saçmalık anlayamadım çok gerizekalı bi kuzenim var baya bi ikna etmiş ailesini ben oraya gidicem diyede duyan bilen var mıdır ahah güldüm baya google'a yazınca okulun sitesi bile çıkmıyor. çıkıyomus aslında üniversite değilmiş meslek yüksek okuluymus ahah http://www.plato.edu.tr/# bu nasıl bi sakatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 15 ay askerlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ooo sinan baba yakınlığın meyvelerini toplamaya başlamış.. hayırlı olsun çok iyi olmuş çok da güzel olmuş tamam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 haymana platosu... konu hakkında yapabileceğim tek yorum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 plato ölmemiş miydi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 sinan çetin'in değil mi bura? epeydir var aslında bilge adam'ın sanatlısı ve yök'lüsü gibi bişey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar