logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ağustos ortasında gidiyorum, gidiş dönş thy 500 liraya geldi. biraz kalın geldi tabi. 4 gece 5 gün kalıcaz, belgrad'a fazla gibi. nerelere gideriz başka?
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ya orayı düşünüyoruz da 11 saat sürüyomuş trenle. otobüs de baya uzunmuş, dönüş de belgraddan olunca 2 gün yolda geçicek gibi.. araba kiralasak mı?
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 araba kiralayan beynimizin içine edeyim. 520 km'lik belgrad-budva yolunu 11 saatte aldık, başka türlüsü mümkün değil. her köy-ilçe-şehir giriş çıkışlarında polisler var, 1 saat içinde 2 kez radara girdim, ikisinde de yırttım allahtan. 50 dediği yerde 50 ile, 40 diyorsa 40 ile gittim 520km boyunca. adamlarda zaten bölünmüş yol hiç yok, karadağ'a 2 tane sınır kapısı var bütün araçlar yollarda o yüzden bir hayli kalabalık ve gidiş gelişli yol, sollama yapamıyosun adam gibi. bir de budva'dan dönüşü vardı, yine 11 saatte döndük.
Öne çıkan mesajlar