logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ağustos ortasında gidiyorum, gidiş dönş thy 500 liraya geldi. biraz kalın geldi tabi. 4 gece 5 gün kalıcaz, belgrad'a fazla gibi. nerelere gideriz başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 budva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ya orayı düşünüyoruz da 11 saat sürüyomuş trenle. otobüs de baya uzunmuş, dönüş de belgraddan olunca 2 gün yolda geçicek gibi.. araba kiralasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 araba kiralayan beynimizin içine edeyim. 520 km'lik belgrad-budva yolunu 11 saatte aldık, başka türlüsü mümkün değil. her köy-ilçe-şehir giriş çıkışlarında polisler var, 1 saat içinde 2 kez radara girdim, ikisinde de yırttım allahtan. 50 dediği yerde 50 ile, 40 diyorsa 40 ile gittim 520km boyunca. adamlarda zaten bölünmüş yol hiç yok, karadağ'a 2 tane sınır kapısı var bütün araçlar yollarda o yüzden bir hayli kalabalık ve gidiş gelişli yol, sollama yapamıyosun adam gibi. bir de budva'dan dönüşü vardı, yine 11 saatte döndük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar