Prawler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Trenle kaç saat? Otobüsle kaç saat? Bilen var mı?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 atıyorum 3[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ucakla 10 dk. :D saka tabiki hic 1 bılgım yok[signature][hline]to be or not to be
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya cidden önemli bişi[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 onemlı oldugunu biliyorum ama sorunun cwp ını bılmıyorum
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 3tür ya[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 3 yada 4 daha fazla olmaz prawler.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: yeahja, 07 Ekim 2004 21:24 tarihinde demiş ki: onemlı oldugunu biliyorum ama sorunun cwp ını bılmıyorum Bilmiyosan saçma mesajlar atıp adamı sinirlendirme[signature][hline]someone, 28 Haziran 2003 21:14 tarihinde demiş ki: gülmeyin Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:15 tarihinde demiş ki: hehe niye gülmmüüyoruz böle gerizekafalı ve zekalı insalara gülünür ve acınır. someone, 28 Haziran 2003 21:17 tarihinde demiş ki: tamam gülün o zaman Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:21 tarihinde demiş ki: Tamam
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Asteroth, 07 Ekim 2004 21:25 tarihinde demiş ki: said: yeahja, 07 Ekim 2004 21:24 tarihinde demiş ki: onemlı oldugunu biliyorum ama sorunun cwp ını bılmıyorum Bilmiyosan saçma mesajlar atıp adamı sinirlendirme tamam aby dowersın anladık[signature][hline]to be or not to be
Mix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 treni bilmiyorum ama otobus 5 veya 6 saat[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bende esk. te okuyorum.tren ist- ank arası yapan expresler 4 saat.doguya gidenler 5 saat filan tabi hıcbırı rotar yapmadıkları takdirde.otobuste fix 5 saat civarı[signature][hline]kofte+piyaz
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 hizli tren yok artik ben bi ara ankaraya gitmeyi dusunuyodum bi gunluk sabah gidip aksam doncektim cok abuk saatler vardi 8 9 saatte fln gidiyodu eskisehirede 5 6 saatte fln gider heralde normal tren tabi durmassa bi yerde durursa 7 hatta 8 saati bulur[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya otobüsle de trenle de 5 6 saat diyorsunuz bunu anlamadım ben?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Mix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ikiside aynı hemen hemen bildigim akdarıyla[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 burda var, fatih ekspresi 3 saatte gidiyomuş[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 sağol cedaycığım oh be biri sööledi doğru düzgün[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
karakabus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 otobüsle 5 trenle başkent olursa 4 saate falan :)[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun hep yakınımızdakiler uzaktır bize ney sesine hasret büyürüz biz
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Modifiyeli tren'e binmeyin, devrili veriyorlar.[signature][hline]Aldık tekrardan başa, yutuluyor haplar ardı ardına.İçine etmeli böyle hayatında, neyse.
yellowdream Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 otobüs yaklaşık olarak 5,5 saat civarı trende başkent ekspresi ise normal şartlarda 4,5 saat sürüyor
mitin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Eskişehir'li olmam ve İstanbul'da okumuş olmam sebebiyle temiz ve net cevap: Otobüs ile 6 saati buluyor. Sebebi de esenler'den çıktıktan sonra harem'e uğrayıp 40-45 dk. kaybetmesi ve yolda 30 dk. mola wermesi. Tren ile ise, binilen exprese bağlı olarak 4,5 ile 5,5 saat arası değisiyor. Hususi araç ile ise mola wermeden 4 saat gibi sürede diğer noktaya ulaşabilirsin[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 çok iyi o zaman teşekkürler[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
mitin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 rica ederim[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 valla eskpresi bilemeyeceğim de teyzemler istanbula eskişehirden düz trenle 6 saatt geliyorlardı[signature][hline]Let's sing the Bards song
Öne çıkan mesajlar