Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Eskişehir arası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
atıyorum 3[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
3 yada 4 daha fazla olmaz prawler.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
said:
yeahja, 07 Ekim 2004 21:24 tarihinde demiş ki:
onemlı oldugunu biliyorum ama sorunun cwp ını bılmıyorum

Bilmiyosan saçma mesajlar atıp adamı sinirlendirme[signature][hline]someone, 28 Haziran 2003 21:14 tarihinde demiş ki:
gülmeyin
Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:15 tarihinde demiş ki:
hehe niye gülmmüüyoruz böle gerizekafalı ve zekalı insalara gülünür ve acınır.
someone, 28 Haziran 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
tamam gülün o zaman
Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:21 tarihinde demiş ki:
Tamam
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 07 Ekim 2004 21:25 tarihinde demiş ki:
said:
yeahja, 07 Ekim 2004 21:24 tarihinde demiş ki:
onemlı oldugunu biliyorum ama sorunun cwp ını bılmıyorum

Bilmiyosan saçma mesajlar atıp adamı sinirlendirme

tamam aby dowersın anladık[signature][hline]to be or not to be
Mesaj tarihi:
bende esk. te okuyorum.tren ist- ank arası yapan expresler 4 saat.doguya gidenler 5 saat filan tabi hıcbırı rotar yapmadıkları takdirde.otobuste fix 5 saat civarı[signature][hline]kofte+piyaz
Mesaj tarihi:
hizli tren yok artik
ben bi ara ankaraya gitmeyi dusunuyodum bi gunluk sabah gidip aksam doncektim cok abuk saatler vardi 8 9 saatte fln gidiyodu
eskisehirede 5 6 saatte fln gider heralde normal tren tabi durmassa bi yerde durursa 7 hatta 8 saati bulur[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
otobüsle 5 trenle başkent olursa 4 saate falan :)[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun
hep yakınımızdakiler uzaktır bize
ney sesine hasret büyürüz biz
Mesaj tarihi:
Eskişehir'li olmam ve İstanbul'da okumuş olmam sebebiyle temiz ve net cevap:
Otobüs ile 6 saati buluyor. Sebebi de esenler'den çıktıktan sonra harem'e uğrayıp 40-45 dk. kaybetmesi ve yolda 30 dk. mola wermesi.
Tren ile ise, binilen exprese bağlı olarak 4,5 ile 5,5 saat arası değisiyor.
Hususi araç ile ise mola wermeden 4 saat gibi sürede diğer noktaya ulaşabilirsin[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Yeni Oluştur...