Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım

Fiercewind

Öne çıkan mesajlar

heves ettim bir tane life boost deck edindim kendime şimdi bunu island kartlarıyla geliştirmek istiyorum
ne önerirsiniz plain in yanına ne gider ne gitmez
mesela island dediniz onada bir tane boost deck me alayım yoksa booster pack e mi abanayım

bide izmirde nerden almamı önerirsiniz
klasik ümit mi yoksa yine :)

başka konularda yardım edebilecek kişiler özelden msn bırakırsa çok mutlu ederler beni

teşekkürler[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

site için teşekkürler baya geniş ama deck aratmak için üye olmak lazım oda para istiyor varmı bakabileceğim başka bir yer?

birde bu işe nasıl başlanır yani şimdi booster mı almaya başlıyayım sonra trade ile istediğim kartlaramı ulaşayım yoksa paketmi alayım?[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

En iyisi bence draft yapmak, bu şekilde trade edicek kartında olur, oyunda oynamış olursun, draftı bilmiyorsan eger hic sorun degil ögretiriz, sonrada izlersin 1-2 kere sende baslarsın oynamaya.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 24 Temmuz 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
e-league e gidiosun, ordan apprentice adli programi son update iyle birlikte (fifth dawn) çekiyosun. sonra deck editor acip sag ustteki 3 bolumden biri olan format bölümünden type ii yu seciyosun. go ya basıosun, sol alttaki bolumde yenilenen kart listesini inceliosun. hosuna giden, birlikte kullanabilecegini dusundugun kartlari add tusuyla sag tarafa atmak suretiyle ayiriyorsun. daha sonra wizards ın magic sitesine ugrayıp son turnuvalardan haberlere, yorumlara, top8 deck listlerine ve forumlardaki archetype tartismalarina bakiyosun. kendi dusundugun kartlarla karsilastiriyosun. basarisi belgelenmis archetype lardan senin secimine yakin olani aliosun mesela, üzerinde oynuosun biraz; sonra irc ye gidiyosun. efnet serverından #apprentice kanalina girip apprentice uzerinden deste deneyecek rakip ariosun. arada kurallarla ilgili sorularını #mtgjudge kanalinda, deste mekanigi konusundaki sorularını da #mtg kanalına sorma firsatini elde etmis bulunuyosun. sevdegin desteleri denedikten ve birbirleri arasindaki matchuplarin sonuclarina gore birine karar verip, uzerinde oynayarak olusturdugun son listedeki kartlari single olarak getirtiyosun. bunun icin bu site gibi sitelerdeki linkleri kullanabilirsin veya irc de sorabilirsin. kartlarin eline gectikten sonra artik turnuva ortamlarina akip bilet alisverisini masaüstüne tasiyabilirsin. tabi yapılan turnuva, oynayan oyuncu, oynayacak mekan bulabilirsen .. :)

bunun disinda draft en guzeli gibi
mesela yarin gel izle, saat 16:00 sularinda gerekli seylerde[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...