loop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Dostlar, malesef Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonasına katılamıyor dünkü maçtan sonra. Ama ben çok önceden gitmeyi kafama koymuştum. En azından ukraynaya gidip bir hafta kalacağım. Bu arada bir maça gider, kalan zamanda ülkeyi gezmeye çalışırım, sonrasında bir haftalığına rusyaya geçerim diye düşünüyorum. Şu anda Ukraynaya Türkiye ile aynı mesafede başka bir ülkede yaşıyorum. Benim size danışmak istediğim, internet üzerinden otel ve uçuş biletlerini kendim mi ayarlıyayım, yoksa türkiyeye gelip euro 2012 organizsyonu yapan acenteler vasıtasıyla mı gideyim? Hangisi daha ekonomik daha kolay olur, tavsiyelereniz nedir ?
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 hostelbookers.com dan onceden ayarla rezervasyonunu. tr den acentalardan kazik yersin
loop Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Yani, barınma yolculuk programını kendin yap diyorsun, peki, ben acaba daha önceden tecrübesi olupta farklı tavsiyeleri olanlar varmıdır diye şey ettiydim..
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 takımların torbalara dağılımı şu şekilde; 1. torba polonya ukrayna ispanya hollanda 2. torba almanya ingiltere italya rusya 3. torba hırvatistan yunanistan portekiz isveç 4. torba fransa danimarka çek cumhuriyeti irlanda [hr] şu torbalara göre ispanya almanya portekiz fransa grubu olabilir bi ihtimal.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 polonya rusya isveç irlanda diye grup da olabilir mesela
loop Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 İspanya veya portekizi izlemek isterim, inşallah KİEV de olur grup maçları.. Grup maçlarında güzel futbal oluyor zira..
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 2. torba 1. torbayı bariz ezer şu ev sahiplerini 1. torbaya koyma olayı ne salak bi uygulama ya ne gerek var beleşe katılıyolar zaten
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Ukrayna'da takımlarımızı desteklicez diyosun.
Seele Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 cok iyi alman-ingiliz savasi görücez.
Öne çıkan mesajlar