Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski tip çitos çıkmış oleee :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
RaVena, 06 Ekim 2004 23:34 tarihinde demiş ki:
En güzeli valla Çitosun bi türü Patates Şeklinde uzun Uzun Soğanlı Gibiydi Böle ÇoK Güzeldi Ayyy Ismi gelmedi aklıma C-ç ile başlıyordu ya ...
Çitos Değil ama :) ..

Cerezos değil çerezza
//yani çerezosta var ama ilk çerezza çıkmıştı
[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst

[Bu mesaj kiddo tarafından 07 Ekim 2004 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bir aralar Ruffles'ın kekiklisi çıkmıştı deneme amaçlı. Sadece ben aldığım için piyasadan çektiler. :( Ben onu özlüyorum[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Mesaj tarihi:
Peynirli tombi ve rufless wavy üzerine tanımam
Rufless wavy kesinlikle yediğim en mükemmele yakın cipsti piyasadan kaldırmalarını kaç sene kaldıramamıştım.
çitosculara hayırlı olsun...:)
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 07 Ekim 2004 19:26 tarihinde demiş ki:
Bir aralar Ruffles'ın kekiklisi çıkmıştı deneme amaçlı. Sadece ben aldığım için piyasadan çektiler. :( Ben onu özlüyorum

üzülme lays kekikli-zeytinli var çok güzel....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
Lays çok ince yaf...
Gerçi hiç denemedim bu yenilerini ama, ruffles'ın tırtıklarının yerini tutmuyo

(Tırtıklarla ilgili espri yapan olursa keserim)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Mesaj tarihi:
said:
AngeLinFirE, 06 Ekim 2004 23:36 tarihinde demiş ki:
Ben TOMBİ'yi çok özledim..Aah ah, hele o yeşil paketteki fıstıklısı yok muydu...Gelmez bi da öölesi...

offf OOFFFF AĞĞĞHHGGajsdgajsgd süper bişidi yaws[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
  • Yeni Oluştur...