kiddo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: RaVena, 06 Ekim 2004 23:34 tarihinde demiş ki: En güzeli valla Çitosun bi türü Patates Şeklinde uzun Uzun Soğanlı Gibiydi Böle ÇoK Güzeldi Ayyy Ismi gelmedi aklıma C-ç ile başlıyordu ya ... Çitos Değil ama :) .. Cerezos değil çerezza //yani çerezosta var ama ilk çerezza çıkmıştı [signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst [Bu mesaj kiddo tarafından 07 Ekim 2004 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bir aralar Ruffles'ın kekiklisi çıkmıştı deneme amaçlı. Sadece ben aldığım için piyasadan çektiler. :( Ben onu özlüyorum[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Freak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Peynirli tombi ve rufless wavy üzerine tanımam Rufless wavy kesinlikle yediğim en mükemmele yakın cipsti piyasadan kaldırmalarını kaç sene kaldıramamıştım. çitosculara hayırlı olsun...:)
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Asteroth, 07 Ekim 2004 19:26 tarihinde demiş ki: Bir aralar Ruffles'ın kekiklisi çıkmıştı deneme amaçlı. Sadece ben aldığım için piyasadan çektiler. :( Ben onu özlüyorum üzülme lays kekikli-zeytinli var çok güzel....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Lays çok ince yaf... Gerçi hiç denemedim bu yenilerini ama, ruffles'ın tırtıklarının yerini tutmuyo (Tırtıklarla ilgili espri yapan olursa keserim)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: AngeLinFirE, 06 Ekim 2004 23:36 tarihinde demiş ki: Ben TOMBİ'yi çok özledim..Aah ah, hele o yeşil paketteki fıstıklısı yok muydu...Gelmez bi da öölesi... offf OOFFFF AĞĞĞHHGGajsdgajsgd süper bişidi yaws[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ya herkesde tombi hastası çıktı bende onu sevmezdım :)[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki..
Öne çıkan mesajlar