Chorap Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Oyuna yeni başlıyorum, fakat karakterler ve hangisini seçiceğim hakkında çok az bi fikrim var. Lütfen siz de bana yardım edin, serialı aldığım anda başlamak istiorum!! teşekkürler[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 sana tavsiyem gruplarda ve clanlarda istenen class'lardan seç. eğer wizard ya da archer olursan ilerki levellarda tek başına sıkılmaya başlayabilirsin. şu an benim çektiğim de o... gruplarda en çok istenen class'lar oracle'lar, shamanlar, warriorlar (tanklar) ve scavenger'lar. bence bunlardan seç...[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Hmm.. tamam ben bunlar üzerinde düşüniyim en iyisi! Aslında yarın da sorabilirdim sana ama neyse. :) ben şimdiden düşünmeye başlıyayım.[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Caninin istedigini oyna katiliyorum. Ama canin healer/buffer olmak isterse Human Mystic ile basla ve ilerde Prophet ol, aninda party yapacak eleman bulursun. Yada Orc Mystic yap ilerde WarCrier olursun yine kolay parti yaparsin. Yok ben dagger kullanmak istiyorum dersen Dark Elf ol ve ileride Blade Dancer olarak devam et. Abi ben tank olayim partylerde milletin önunde savasayim, pekde damage almayayim cok ta damage vermeyeyim, dersen Human Dark Avanger ol yada ayni tank karakterimle solo da takilayim dersen Paladin ol undeathleri kes. Yok yok onden biri gitsin ama ben arkadan saldirayim cok Damage vereyim ama bana vurduklarinda damage i hissedeyim dersen Orc Destoyer ol oyundaki en yuksek HP ye sahip karakteri oyna. Hayatim Ok atmak olsun herkesi kosarak geceyim. PVP de milletin cekindigi karakter olayim. Onume geleni keseyim, kesemezsem basip gideyim diyorsan. Light Elf Silver Ranger ol. Yahu bu buyuculer ne kadar ilginc adamlar diyorsan durum biraz karisik. Eger kendi kendime yeteyim partylerde de olabildigince yer bulayim, yavas buyu yapayim ama tek buyude saglam gecireyim diyorsan SpellHowler, partylere girmesemde olur oyle hizli buyu yapayim ki SpellHowler, Silver Ranger ,Dagger ci , Tank herkese karsi PVP de mucadele edeyim, toplamda cok Damage vereyim diyorsan Light Elf SpellSinger, ikisinin ortasi olayim diyorsan Human Sorcerer/Human Necromancer ol. Yada abi ben keşfettim ki bu oyunda olay para yapmakta, paran varsa en guclu silahlari armorlari alirsin en guclude sen olursun diyip Dwarf Scavanger yap. Ama diger karakterler gibi afilli skillerin olmayacak bunu unutma. Ne Tank ne healer ne buyucu ne de saglam damage adami olamayacaksin ama para sende oldugundan en guclu silah ve armor ile etrafta dolasip yeri geldiginde herhangi bir fighter in gorevini devralabileceksin. Butun bunlara karar verirken C2 dokumanlarina goz gezdir cunku olaylar degisiyor. Of ne uzun oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Haplo canım arkadasım demissinki dagger kullanmak istiosan DE ac BD yaparsın die BD bi dagger degilki.... :)[signature][hline]Elastor 51 Prophet Solymr 19 Darkelf Warrior( ilerde ortaligi kasip kavuracak) Siyah 28 Scavenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Evet dogru o bolumu yanlış yazmışım. Dagger deil Dual WPN kullaniyorlar BD ler. Ama dagger da kullanacaksan DE olmakta fayda var. Kusura bakmayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YIRTIL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 arkadaşım oyuna başladığın anda sana para yardımı yapacak bir arkadaşın yoksa ilk once bi mage ac seni idare edecek kadar para kasmanı saglar ama sakın lvl atlatmaya ugrasma yoksa topladığın parayı kullanmak zorunda kalırsın.Daha sonra bi FİGHTER acmak istersen HUMAN olmanda fayda var tabi bu sadece benim fikrim en üstün karakterler Human larda çünkü.Scavenger acmayı pek dusunme cünkü dwarf kasmak kadar zor bi olay yok hic bir extra özelliği yok Patk. ları sadece elindeki itemle sınırlı Birde forumları kullanan arkadaslar hangi serverda oynadıklarını yazarlarsa daha rahat iletişim kurarız Malkocbaba 36 Human Knight Turkansultan 29 Scavenger Kamasullah 18 Human Mystic KAİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 eger devamli partylerde dolanmak istiyorsan prophet (su aralar oyunda en cok aranan bufferdir) olabilirsin bunun disinda eger darkelf blade dancer veya light elf sword singer olursan dual sword kullanip hem damage dealer hemde buffer olabilirsin dagger classlarda solo icin pek iyi degildir onlarda partylerde dolanir suan oyunda en iyi solo karakteri light elf archer yani Silver ranger gerci belli bir leveldan sonra herkes partylere girmek zorunda lvl 47 silver ranger karakterim var ve simdiden zorlanmaya basladim solo konusunda zaten C2 de yavas olan moblarin hepsine root sleep stun gibi specialler getirilecek yani archerlarin solo olayi daha da kisitlanicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Abi nedir bu parti clan delilii?Party bulsun die adam oynamicaa character mi acsin? Abi Ac kendi istediini.Tipini beyeniom die ac ben zaten bu irki sewerim die ac ama kendi istediini ac.Yok party buliim Clana giriim die character yapma.Ben kendimden ornek weriim Prophet ark.lar alinmasin saikn(Solmyr).Ben hayatta bi prophet oynamam zevk almam bi amacim olmaz otur buffla buffladin otur bekle action olsun girisme olaya benim icin sacma Sende ona gore dusun Sawasmak mi istiosun Yoksa Milletin arkasinda dolanmak mi ona gore wer kararini[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yawsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Prophetlere yada Bufferlara Yada healerlara lafim yok yanlis anlamayin.Benim oyun anlayisima ters sadece.Yoksa seni sewerim paati bilirsin :D.O Yuzden settirdim yani :D[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar