Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Lvl 30 üstü bütün arkadaşları bu gece manticore task force'unu yapmaya davet ediyorum. Zamanınız varsa tabi... Okullar açıldı, herkesin iş güç yoğun ve uzun süredirde kopuk kopuk takılıyoruz oyunda, özledim valla herkesi...[signature][hline]Keyzar-Scrapper/ Kagari-Blaster/ Toxygen-Defender/ Imperiar-Blaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Akşam 7-8 arası uygun olur herkese sanırım.[signature][hline]Keyzar-Scrapper/ Kagari-Blaster/ Toxygen-Defender/ Imperiar-Blaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 AAh ah.. hala 27'yim :) kaç hafta sürdü - _u crash sorununa acil çözüm bulamazsam iyice kopacagim sizlerden. Bol sans kahramanlar !![signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 abi dün gelen yamada bazı crash ler için çözüm var herhalde umarım işe yarar... ayrıca tf iyi fikirde biraz geç başlasak 10 - 10:30 gibi[signature][hline]COH : Razean Haner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Serkan 11 de filan baslarsa bende Silezya ile gelirim cunku daha uyumadim simdi yaticam :)[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Yapmayın ya arkadaşlar sabahın 9'unda Japonca kursum var. 7:30'da evden çıkıcam:(.[signature][hline]Keyzar-Scrapper/ Kagari-Blaster/ Toxygen-Defender/ Imperiar-Blaster [Bu mesaj Keyzar tarafından 01 Ekim 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Keyzar tarafından 01 Ekim 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 abi uyumadim diyorum saolsun Devvo bi Bensu dedi ogleden beri ona takildim suan kahvalti ediyorum yaticam :) aksam uyanirim 10-11 arasi[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Sana 4 5 saat yeter uyku abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 himm tavsiyelerinizden dolayi tesekkur ederim Dr.Keyzar ole yapicam yatiyorum simdi[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 lol geceden beri bekliyorum ve kimse gelmedi Keyzar sinir kupune dondu puff ariza cikarcam az kaldi.[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Geçen sefer yapamadığımız Task Force'u bu gece yapmaya ne dersiniz??? Devvo ve ben toplam 2 kişiyiz şu anda. Saat 7-9 arası lvl30 üstü herkesi bekliyoruz. [signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper lvl 37/ Kagari: Energy,Device-Blaster lvl 15/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender lvl 18 [Bu mesaj Keyzar tarafından 06 Ekim 2004 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 antalyaya gidiyorum ben katilamam :)[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Benim akşam misafirim var :((((([signature][hline]COH : Razean Haner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 L29'um :D[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Keyzar, 06 Ekim 2004 12:00 tarihinde demiş ki: Geçen sefer yapamadığımız Task Force'u bu gece yapmaya ne dersiniz??? Devvo ve ben toplam 2 kişiyiz şu anda. Saat 7-9 arası lvl30 üstü herkesi bekliyoruz. Malesef Keyzar'ın işi çıktığı için gene erteledik TFyi.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 30 oldum ve 3. kostümüm'e bir PERUK aldim. Ben pek rahat degilim ama NOYAN'a nispet bi de peruklu kostüm shibi oldum.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ana bensiz tf mi yapcaiktiniz walla cok ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 yani bensiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ahuhua :) sen yine çirkinsindir ya neise :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Tf dedik dedik yapana kadar benim lvl TF sınırını aştı:(.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar