Sorj Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ya eşşek gibi araştırdım yok işte oyunun download u falan bildiğiniz site varsa lütfen söyleyin acayip sensible oynayasım var :([signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=48586 edit : (hadi bi işi yaptik tam yapalim ) http://www.swostr.com/download.htm [signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin... [Bu mesaj hired_gun tarafından 06 Ekim 2004 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 abi topiclerini didik didik ettim bulamadım beah nası becerdin :) birde ben swostr.com u acınca soldakine bastım filefront a yönlendirdi beni ordada yok eahe ordan indirmiştim abuk bişey cıkmıştı 2 türlü arattım swos diye sensible world of soccer diye bulamadım hep broken link vardı eah neyse saol (:[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 eru ne file ı ne frontu bea .. :) yukardaki dload linkinde download yazan yere basiosun(rum enazindan) direk dload edio hiç sorunsuz ??? alla alla ?!?[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 abi yine aynı ŞEY!!! HOBAAAA dosyası yüklemiyor ignore cancel falan cıkıyor dos işlemi cıkıyor bi tane deli oluyorum ya ! yüklemiyor[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 swos tr den sws i cektim fakat oyunu açınca Sensible World Of Soccer yazdıktan sonra ctrl ye basiyorum o ekrani geciyor ve oyun kapaniyor .. Bekleyince de kapaniyor o yazilar gectikten sonra , ne yapmaliyim? Erutan , o şeye igonre demeyi dene ben öyle dedim oldu[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 tamam yükledim oynuyorum FISTIK GİBİ EAHEHAE Dosbox ıda kaptım nası yapıldığını herşeyi normal oynuyormuş gibi hiç takılma felan yok ohşş paşalar gibi[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 swos.com.tr.tc halen ayakta tutulmaya çalışılıyor halen açıkken ne indirceksen indir derim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 İndirilmiyo ki hiçbişey , sws yi sabah indirdim , updateler inmiyo .. Türkiye liginin update i varmı ya , hoydonk filan hı ?[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar