BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Selamlar, Elbet birileri biliyordur bu mereti :) HTML mail hazırlamak gibi bir niyetim var ama bunu direk outlook'dan atacağım. Bunu dreamweaver'da filan mı hazırlamalıyım? yoksa nasıl yapılıyor? Kaynak olarak bir kaç siteye baktım ama istediğimi alamadım. Bilen birileri yardım edebilirse sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Benim sana onerim su sekilde olacak; Herhangi bir html editorunde icerigini hazirla, daha sonra bu icerigi ftp ile bir yere koy. HTML icerik icerisindeki gorsellerin pathlerini; "Ornek Path" said: -http: //www.blklfklskfs.com/img/blblblb. jpg- (bosluklar olmadan) seklinde ver. Daha sonra hazirlamis oldugun taslagi internet explorer ile ftp uzerinden yolladigin adres hangisiyse ac. (ornek: www.gkflefnbfe.com/mailsablon/index.html) CTRL+A ile tum icerigi kopyala ve sonra kullandigin istemciye (Outlook vs) yapistir gitsin. (: Onemli olan nokta gorsellere yukaridaki gibi path vermen aksi taktirde resimler gozukmezler. Son olarakda test yapmak icin gmail vs gibi kendi mail adreslerine test olarak gonder icerigi ve kontrol et, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 sadece kod gidiyor outlook da kaynağı yapıştırıp gönderince :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 vba içine yazıyorum ben html ama günlük standart işlerden kurtulmak için =) hep mi atıcaksın aynı mailı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 BiTcH_oFBaT said: sadece kod gidiyor outlook da kaynağı yapıştırıp gönderince :S Kaynagi almiycan yani kodu almiyacaksin ki zaten. Tarayicada gozuken kisimda CTRL+A sonra CTRL+C ve Outlook'a CTRL+V Bu sistem ile ben cok kez yolladim, bir sorun yasamaman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 outlook 2007 sorunlu sanırsam. her yolu denedik olmadı. lotus, thunderbird gibi programlarda mis gibi çalışıyor da outlook 2007 de olmadı bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 alternatif olarak mailchimp.com denemenizi tavsiye ederim, oldukca guzel bir alt yapisi ve detayli istatistik servisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mailchimp.com güzele benziyor hakikaten. Tasarımı ve konsepti de ayrıca çok hoşuma gitti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 kertenkel said: vba içine yazıyorum ben html ama günlük standart işlerden kurtulmak için =) hep mi atıcaksın aynı mailı ? ya bir görsel hazırlayacağım ve çeşitli yerlerine link vermeyi istiyorum. direk hepsini seçip yapıştırdım ama görselin üzerindeki linki almıyor işte. Direk tek görsel olarak algılıyor. dışarıdan bir yerlerden mail atamam. direk kimden kısmından gönderiyoruz maili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar