Prawler Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Online ım ama sadece 1 arkadaşıma mesaj atabiliyorum başka kimseye yollayamıyorum. Teslim edilemedi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 adsl ??? proxy falan ?? ?[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya millet bana mesaj atmadan ben de onlara atamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 neden böyle birisi bana mesaj atmadan benim onlara yolladığım mesajlar gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Hazır konu açılmışken yeni konu açmıyayım burada sorayım. ben de avant browser kullanıyorum explorer olarak ama eğer internet explorer default browser olmazsa msn e bağlanmıyor.default yapınca bağlanıyor bunu çözmenin bi yolu yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 msnin proxy ayarlarını nerden bulabilirim adsl için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bende explorer default değil ve msn açılıyor.. bir de size mirand önereceğim belki sorununuzu çözer.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-insane- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 6.2 kullaniyorum hic bi sorun yok troubleshot falan olayi olmasin ?[signature][hline]Tek Bildiğin şey hiç birşey bilmediğimdir.. Sokrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar