vimpir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Gelen mailleri gönderenin adına göre direk filtreleyip silmek istiyorum. Bir sürü seçenek var ama gönderenin ismine göre filtre yok yada ben bulamadım. Örnek gönderen Ali ama mail adresi [email protected] gibi saçma sapan adresler isim aynı ama mail adresi değişiyor sürekli kural uygulayamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 yeni account ac en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 mail adresi değişiyodur da konu değişmiyodur muhtemelen.. konuya göre şey yapsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bence o işi en iyi thunerbird gibi bir mail client ile çok basit bir şekilde halledebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar