driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 faithless son albümü no roots ile yine electronic müziin kralı olduunu ispatlamış bence.. mass destruction hem müzik hem anlam bakımından coşkun bi parça.. rockistanbulda ta yine milleti coşturmuş.. electronic müzik yapan baska grup biliosanız tavsielerinizi bekliorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 faithless ve portisheadi yanyana yazmanı kınıyorum. elektronik müzik çok geniş bi yelpaze oluyo galiba. biraz daralt ben yardım etçem.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 tabi .. aslında trip hop dicektim de .. electronic daa kapsamlı olduu için ööle dedim.. tabi aralarında baya baya fark var.. elimde massive attack ,tricky ,jay jay johanson var.. ama hala arayış içindeim ..böle bi türde cok daa fazla grup vardır da bilmiorumdur die düşünüorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 var. goldfrapp var. canidas var çok elektronik olmasa da. blue foundation var. broadcast ve perry blake de tavsiye edilebilirim. süperim.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 saol.. cok yrdımcı oldun..sanırım lamb de bu gruba dahil edilebilir.. bi de bunların albümleri türkiyeye gelmio mu nedir broadcasti sneaker pimps i cok aradım ama blamadm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ikisini de bulabilirsin. arıycaan yeri bilmen lazım :)[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 nerde arayabilirim o zaman ..bi kaç yer önerbilirmisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Prodigy var mesela.Ama sanırım henüz yeni albümü yok.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 thievery corporation'i dene mutlu trip hop[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hooverphonic var eski albümlerini tercih et blue powder milkle başla mesela[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bu hooverphonic in sonalbümü jackie cane var bende.. dehset bi grup hakkaten.. eski albümlerine artık yavaş yavaş ulaşıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 o da en kötü albümleri bariz pop aslında baya pop bunlar yani portisheadle yarışamazlarda[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 zaten portishead den cok etkilendikleri söyleniodu bi ara.. kendilerine örnek alıolarmış .. artık en kötü albümleri buysa iyileri nasıldır kim bilir.. nirvana blue .. dinlediim en etilieyici şrkılardandı walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 eden out of time out of tune something strange bunlari mp3 olarak indir bak anlarsın dediğimi :) sonra sana bi kaç grup daha söyliyeyim hoover havasında zero7 var yeni çıktı bunlarda güzel sağlam grup baya güzel bir grup olan sneaker pimps vardır bi sarkilarının adi da kiro tv dinlerken eşşek gibi sırıtmamak elde değildir :)[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 portishead seviosan sneaker pimps tavsiye ediorum. özellikle 'destroying angel' die 1 sarkı varki tapılası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 wayy .. eden harbi babaymış .. destroying angel ? sneaker ın daa ii parçalarıda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Superhuman'da iyidir huvırfoniin.[signature][hline]Süpermarkette kekeme bir abimiz gezmektedir, medeni cesareti olmayan bir tip olduğu bellidir.Orta yaşlıdır.Kasa sırası kapılınca. - A a ama ben ben ben ben YAKARIM BURAYI ben ben ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 incognito diye bi grup var vokali cok farklıdır ama seversin muhtemelen onuda yazayım dedim[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 sneaker pimps in 6 underground'u var en sevilen parcalaridir muhtemelen[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Asian Dub Foundation i unutmayın bu adamlar prodigy e (Smack My Bitch Up hariç) 10 basar[signature][hline]Use Condom Be Safe H.I.V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ya elektronik müzik nerde portishead nerde allam ölecem[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 head ne demek istiosun annamadım .. portishead sence farklı bi tür mü .. electronic diil mi..yoksa yanlışlıkla mı yazdın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 elektronik muzik genis yelpazeli bi turdur trip hopta bunun alt turu olarak gosterilir olmene gerek yok[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar