di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Selam, Alali 1 sene oldu ya da olmadi. 1-2 sene daha garantisi olmasi lazim. Alet sahane, isterseniz baskalari tarafindan yazilmis custom firmware falan da yukleyebiliyorsunuz. Built-in torrent client'i ve USB port'u var. Bilgisayarinizi acik birakmadan harici diskinizi baglayarak download'a birakabilirsiniz. Wi-Fi ustunden 100Mbit'e yakin bir aktarim hizi var. Desktop'tan notebook'a 8-9mb/sn ile dosya alabiliyorum kendi agimda. Diger ozellikleri icin : http://www.sanalmarketim.com/urun/4d994e6ec9a81ceafd838be0270b146e/ASUS-RT-N13U-B-4-Port-Kablosuz-300Mbps-N-Serisi-Wi-Fi-Yonlendirici-(3G-Uyumlu) Urunun fiyati 120 TL civarinda. Ben 90 TL istiyorum. Goztepe, Kadikoy ve Besiktas'ta elden teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 gecen hafta satsaydin alirdim ah be. 2 adet siparis verdirdim arkadaslara bayram oncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 di said: Urunun fiyati 120 TL civarinda. Ben 90 TL istiyorum. Goztepe, Kadikoy ve Besiktas'ta elden teslim edebilirim. 105 tl sifiri, 70 tl verebilirim uyarsa hem 1 sene kullanmissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Hani nerde ? Link verebilir misin ? Onu da merakimdan soruyorum, en asagi 120'ye bulmustum. 105 ise ve stokta var ise 70'e tav olurum no problem. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ben yardımcı olayım, 2-3 ay önce ona yakın bir fiyattan satın almıştım. http://www.tekmarshop.com.tr/Products-6045-asus-rt-n13u-300mbps-4-port-kablosuz-ethernet-voip-router.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ya pardon 10/100'müş ihtiyacımı değil de gözümü doyurmuyo evi cat5 ağlarla ördüm, routerı gigabit almasam saçma olur.. =) ama çok güzel alet tavsiye ederim: bilgisayar açık olmadan networkden film izlersiniz, uyuyakalınca da elek. fat. dte kaçmayanzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Abi gigabit wi-fi router bulamazsin 2.4 ya da 5 ghz'de. Gigabit data aktarimi icin aletin yaklasik 60 ghz'lik yayin yapmasi gerekirki bu da direkt kanser eder. Colugu cocugu mutasyona ugratir. Bu arada alet 300mbit aktarima sahip gercekten. Wi-fi ustunden oldugundan CRC check'ler, overhead'ler cikinca geriye temiz 100mbit kaliyor ki o da bu alete bagli diskinizden laptop'a ya da telefona temiz 8-10mb/sn ile data aktarimi yapabileceginiz anlamina geliyor. Deneyip gordugum bir sey oldugunu da ekleyeyim, iskembeden sallayip satmaya calisiyorum sanilmasin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yok yok gigabit wifi istemiyorum zaten: gigabit ethernet var evde, her odaya gelen cat5e kablo var. usb girişi olan router yoktu o yüzden ilgileniyodum da işte gigabit değil. 30-40mb/s veri aktarımı yapabiliyorum, wifi'la uğraşmam saçma olur o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar