Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asus RT-N13U Router.


di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Alali 1 sene oldu ya da olmadi. 1-2 sene daha garantisi olmasi lazim.

Alet sahane, isterseniz baskalari tarafindan yazilmis custom firmware falan da yukleyebiliyorsunuz. Built-in torrent client'i ve USB port'u var. Bilgisayarinizi acik birakmadan harici diskinizi baglayarak download'a birakabilirsiniz.

Wi-Fi ustunden 100Mbit'e yakin bir aktarim hizi var. Desktop'tan notebook'a 8-9mb/sn ile dosya alabiliyorum kendi agimda.

Diger ozellikleri icin : http://www.sanalmarketim.com/urun/4d994e6ec9a81ceafd838be0270b146e/ASUS-RT-N13U-B-4-Port-Kablosuz-300Mbps-N-Serisi-Wi-Fi-Yonlendirici-(3G-Uyumlu)

Urunun fiyati 120 TL civarinda. Ben 90 TL istiyorum. Goztepe, Kadikoy ve Besiktas'ta elden teslim edebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Abi gigabit wi-fi router bulamazsin 2.4 ya da 5 ghz'de. Gigabit data aktarimi icin aletin yaklasik 60 ghz'lik yayin yapmasi gerekirki bu da direkt kanser eder. Colugu cocugu mutasyona ugratir.

Bu arada alet 300mbit aktarima sahip gercekten. Wi-fi ustunden oldugundan CRC check'ler, overhead'ler cikinca geriye temiz 100mbit kaliyor ki o da bu alete bagli diskinizden laptop'a ya da telefona temiz 8-10mb/sn ile data aktarimi yapabileceginiz anlamina geliyor. Deneyip gordugum bir sey oldugunu da ekleyeyim, iskembeden sallayip satmaya calisiyorum sanilmasin. =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...