Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karikatür Edepli :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burda küfür yazmadım hiç hepsi benim çizimim ve bilgisayarda çiziyorum yani normal kursun kalemle çizsem çok daha iyi olur inşallah o da olur üşenmeyip driverını yüklersem scannerın burda çok az karikatürünü paylaan gördüm çok severim çizgi romanı falan yok mu sizin çizdiklerinis :lol:[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
Mesaj tarihi:
Tam lemanda falan, en son sayfada acemi çizerlerin olduğu bölüm çizimi ve espri kalitesi..
Aşağılamıyorum, koca leman'da çıkıyorlar onlar..[signature][hline]#include
main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");}
Mesaj tarihi:
espri üzerine biraz çalışman lazım
bi de karikatür yerine flash animasyonu kas bence
hem bu tarz espriler iyi seslendirme ile baya bi tutuyor net aleminde flash olarak..[signature][hline][b]MetaLLordS member[b]
Mesaj tarihi:

Ya şimdi öncelikle bişiyi göz önünde bulundurmamız lazım kesinlikle...Kalemle çizmiyorum çizdigim kalem bir tablet altta işte

bununla yapmak kalemle yapmaktan daha zor ve kullandıgım program ztn flash kulanıyorum karikatür içinde...[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap

Mesaj tarihi:
Walla özür diliyorum kaldırdım ben onu oke anladım yanlışımı yetmez mi ille kompozisyon :lol: küfürlü olmustu haklısın pardon...[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
Mesaj tarihi:
ben de çiziyorum ama scanner yok bişey yok koyamıyorum. bi ara bi kaç tanesinin fotosunu çekmiştim ama duzgun cıkmamıstı formatta gitti zaten.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
  • Yeni Oluştur...