Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Accountumu Satiyorum/Degishiyorum...

Gilth

Öne çıkan mesajlar

http://www.crash.me.uk/daoc/viewtopic.php?p=1161#1161

Evet valla internet baglantim Almanya'dan baglanip 64mbit internetim olmasina ragmen bir turlu GoA ile iyi iletishimmi olmuyor artik bilemiyorum 2 aydir oynayamiyorum oyunu lag'dan/ld'den. Karar verdim ya saticam yada degishicem bashka bi stealther charla ama us serverlerinde.Belki orda daha stabil baglanti alirim. Ilgileniyosaniz bi bakin.[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...

[Bu mesaj Gilth tarafından 04 Ekim 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

uzuldum valla baya kastın zevkini cıkaramadan satıyosun ne diim insallah istedigin olur zamanında yaptıkların icin cok saol :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tranquility, 04 Ekim 2004 22:12 tarihinde demiş ki:
Silecek olursan ns thid armoru geri veriver demiştim :)

yok silmicem :) bence 24 ns oynamak daha zevkli scouttan shu anda... Aylik aboneligim bitene kadar oynicam sorna ne yapicam bilmiyorum. Adamin biri 200 euro onerdi du bakalim...ama eger saticak olursam geri veririm sana armoru...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...