Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acdsee 6 çok yavaş

Odune

Öne çıkan mesajlar

merhabalar ben acdsee 6 kullanıyorum ama önceki sürümlere göre çok yavaş nedenini anlayamadım. herhangi bir ayarı varmıdır dahada hızlandırmak için? 1 dakika retrieving information diyor kalıyor. yada filimlerin klasörüne girdiğimde yine aynı şekilde takılıyor. nedeni nedir sizce? çözümü nedir acaba??!![signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Sosyal ağlarda paylaş

Enine boyuna ehr şeyiyle uğraşıyor yeni sürümü. Irfanwiev tavsiye ederim. Ufaktır, hızlıdır, çok dosya cinsi destekler (web sayfasından dosya desteğini bir hayli arttıracak bir dosya indirebilirsin.) Türkçe desteği de var :)

http://www.irfanview.com/[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında acdsee ye alıştığımdan başka bir program kullanmak istemiyorum. eski sürümü var bende ama. yeni sürümde thumbnail byüklüğünü ayarlayabilmek işime geliyor ama kitleniyor aptal program. artık eski sürümle idare edicez herhalde.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...