Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Infeqted in dediğini bende duymuştum ama öle bişey olursa ne bilim her sokak başı kaza olur trafik iyice rezil olur diye düşünüyorum[hline]Avatar...:hrr:
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 2 yıl stajer binmem kaç ay kurs zart zurt bence kim ne kadar biliyorsa bilgisine göre ehliyet vermeliler adam çok iyi kullanıyor bilmeyenle beraber aynı zamanda ehliyet alacak aynı zamanı geçirecek boşuna zaman kaybı.İyi bilen bir haftada yapamayan 3 senede alsın.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ya ben sıkıldım hep bu forumu görmekten siz okumaktan sıkılmadınız mı yane arabalara ilgim 0 ama süfer öğrendim konu dışında ehliyat şeysini okuya okuya pls uplamayın artık ya da patinajda takılın abi ya[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 gunler ne kadar cabuk gecmis yarin gidip ehliyeti teslim alicam :)[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
sheref Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ehüehü bende alınca böyle sevinçliydim ama el koydular :D şimdi bekliyorum 6 ay geçsin diye :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator |
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hahaha[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Aya bakılıyor Sağlık raporu alırken yanımda bir cocuk wardı ona doldurmadı die vermediler sap gibi kaldı garibim :D Eğliyetmi alacvaksın bakıım sen ne bu daha yasını doldurmamısın fln [signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 07 Ekim 2004 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: WindShade, 07 Ekim 2004 01:19 tarihinde demiş ki: gunler ne kadar cabuk gecmis yarin gidip ehliyeti teslim alicam :) aman yakacık yollar dandiktir dikkat ehee[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ben aldımda biraz daha anlaşılır bi başlık yassaydın keşke bide acele et 2005 e kalma stajyer ehliyeti alırsın[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya ehliyet almak için kesin 18 yaş doldurmak gerekiyo da ehliyet kursuna gitmek için de mutlaka 18 yaş doldurmak lazım mı? ya da kurallara uymayıp biraz rüşwetle 18 yaş altını kursa alan we hatta sınawa sokan kurs war mı bildiğiniz?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Öne çıkan mesajlar