Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1986

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 yıl stajer binmem kaç ay kurs zart zurt bence kim ne kadar biliyorsa bilgisine göre ehliyet vermeliler adam çok iyi kullanıyor bilmeyenle beraber aynı zamanda ehliyet alacak aynı zamanı geçirecek boşuna zaman kaybı.İyi bilen bir haftada yapamayan 3 senede alsın.[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology
Mesaj tarihi:
ya ben sıkıldım hep bu forumu görmekten siz okumaktan sıkılmadınız mı yane arabalara ilgim 0 ama süfer öğrendim konu dışında ehliyat şeysini okuya okuya pls uplamayın artık ya da patinajda takılın abi ya[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

• 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Aya bakılıyor Sağlık raporu alırken yanımda bir cocuk wardı ona doldurmadı die vermediler sap gibi kaldı garibim :D Eğliyetmi alacvaksın bakıım sen ne bu daha yasını doldurmamısın fln [signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 07 Ekim 2004 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
WindShade, 07 Ekim 2004 01:19 tarihinde demiş ki:
gunler ne kadar cabuk gecmis yarin gidip ehliyeti teslim alicam :)

aman yakacık yollar dandiktir
dikkat
ehee[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
ben aldımda biraz daha anlaşılır bi başlık yassaydın keşke
bide acele et 2005 e kalma stajyer ehliyeti alırsın[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
ya ehliyet almak için kesin 18 yaş doldurmak gerekiyo da ehliyet kursuna gitmek için de mutlaka 18 yaş doldurmak lazım mı? ya da kurallara uymayıp biraz rüşwetle 18 yaş altını kursa alan we hatta sınawa sokan kurs war mı bildiğiniz?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
  • Yeni Oluştur...