Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Authentication code'u yazmama ragmen error verio basina gelen var mi?[signature][hline]Burningred LvL 52 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 37 Scout - Bartz [b] [b]RAKI LvL 37 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 blizzard a mail at sorunu hallederler büyük ihtimalle bu arada ne zaman geldi key? ilk gönderilenlerde böyle bir sorun vardı. [Bu mesaj Mosquito tarafından 07 Ekim 2004 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Kodun tam olduğuna emin misin? Bazılarına eksik kod yollamışlar.Böyle olanlara bi daha yollayacaklardı. Benim başıma da garip bişey geldi. Acc yarattım ama siteye login olamıyordum. Sonra arkadaşın makinadan yarattım acc u o zaman oldu. Bu arada Gerçekten ne zaman geldi mail ve saat kaçta? Ben de pazar pvp serverında başlıcam bi aksilik olmazsa görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 her isteyene veriyorlarmı beta key?[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 her isteyene key veriyo olsalardı bu forumlara message post edicek bi tane adam bile olmazdı :D ne yazık ki eu dan sadece 3 kişi alabildi unutmayalım :)[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 [Bu mesaj ucunbiri tarafından 07 Ekim 2004 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar