Geez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/kalp-kolye-pirlanta-zincirli-kolye-18-ayar-47557860 Kendi atölyemizde sipariş üzerine yapıyoruz bu ve herhangi bir beğendiğiniz modeli Bütün ürünlerimizde sertifakasıyla beraber verilmektedir. Yerimiz istanbul cağaloğlunda isteyen gelip kendide alabilir. buda internet adresimiz http://www.ernadiamond.com/ cep numaram: 5318604192 tesekkürler pati :)! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Tria'ya uygun küpeye ihtiyacım vardı aslında, bi bakarım sitenize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Margarita said: Tria'ya uygun küpeye ihtiyacım vardı aslında, bi bakarım sitenize :) tria küpe olmayabilir sitede, eger düşündüğün bir pırlanta bilgisi varsa ona göre bir fiyat çıkarabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Evet, baktım. Sitede görünmüyor. İki resim ekliyeyim, onlar gibi olabilir. Teşekkür ederim :) 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Oh paraya gel. Bu arada foruma degil, image hosting yapan yerlere yukleyip link veriyoruz. Foruma yuklediklerin gorunmuyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Ok düzeltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Margarita said: Ok düzeltiyorum. 2. ci resimdeki çiçek şeklindeki tria 450 TL oluyor, digerine resimden birşey cıkaramadım pek, yani o 500 tl de olabilir 10.000 TL yede çıkabilir, herhangi bir siteden model begenip bilgileriyle yollarsan daha kolay fiyat veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 sitede fiyat yok yanlız resme tiklayinca resim gorunuyor sadece detayli bilgi verebilicek bir alt yapi yapilmamis site icin saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Revenant said: sitede fiyat yok yanlız resme tiklayinca resim gorunuyor sadece detayli bilgi verebilicek bir alt yapi yapilmamis site icin saniyorum. bizim sitedeki ürünlerin bilgileri ayrı bir listede mevcut, www.ernadiamond.com ' dan begendiniz ürünlerin kodunu yazarsanız fiyat verebilirim, eğer ki başka bir siteden beğenirseniz diye onu yazdım. O modelleride yapabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 peki soyle birsey olucak mi internet uzerinden siparis fiyat detay gorebilicegimiz vs kredi kartiyla siparis edip almak gibi T-0015 fiyati nedir aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Teşekkür ederim Geez, Beğendiğim bir şey bulduğumda bilgileriyle yollar fiyat alırım senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Revenant said: peki soyle birsey olucak mi internet uzerinden siparis fiyat detay gorebilicegimiz vs kredi kartiyla siparis edip almak gibi T-0015 fiyati nedir aceba kenardaki taşların oldugu parça dönüyor, onun için ölçü almamız gerekicek. O resimdeki nin fiyatı 1600 TL, eger orta taşı daha büyük olsun istersen fiyat artıcaktır biraz, tamamen size bağlı. Kredi kartıyla normalde alışveriş yapmıyorduk şimdi öyle talep oldugundan bizde uğraşıyoruz, yakın zamanda kredi kartıyla alışveriş olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 peki cok tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Revenant said: peki cok tesekkur ederim rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 upup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar