Core Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ya yaklasik 3-4 aydan beri mailboxima duzensiz zamanlarla " Unknown Jan 1, 1970 (no subject) " seklinde mailler geliyor. Ayrica bu mailler MS Outlook Express de sorun yaratiyor ve maillerin receive islemini engelliyor. Var mi buna bir care? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bir virüs programı ile e-mail taraması yapmayı aktif hale getirirsen o tür mail'ları etkisiz hale getirecektir veya almayacaktır Outlook Express.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 norton antivirus 2004 var zaten ve e-mail taramasi aktif.. zaten bu tur mailler virus icermiyor.. sadece hicbir bilgi yok(ne tarih ne gonderen kisi ne de konu hakkinda) bu nedenle Outlook Express tanimlayamiyor maili ve geri kalan mailleri receive demiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hmm bu tür birşey benim de başıma gelmişti.Hiç bir başlık yok içerik yok ebat yok ama onu almaya çalışınca kafayı yiyordu.Bende www.mail2web.com dan girip login oluyor ve o başlığı olmayanı kendim siliyordum.Böylece eski düzenine girmiş oluyordu.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 valla ne olduğunu bilemiyorum ama biri unix timestamp i almayı becerememiş.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 evet bende oyle yapmak zorunda kaliyorum ancak tam bir iskence.. outlook ayarlarindan yada server ayarlarindan care bulunabilecek birseymidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar