arzuu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Merhaba ya bilgisayarımda virüs var sanırım nortan sürekli çalışıp mail i araştırıyor bunu nasıl halledebilirim lütfen yardımcı olun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 almak istedigin mailde virus vardır alma =)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arzuu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 almasını nasıl engelliycem bilgisayarıma yükledim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 format.. en güzeli.. sonra win i kurduktan sonra da bir zone alarm bir norton kur bitti işte bir daha virüz derdi, çekmezsin[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 zone alarm kur makinene[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arzuu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 saol babacum baya bir yardımcı oldun bana :) format atmaktan anlamamda arkadaş gelip ayarlıycak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bence format atıp bilgisayarındaki bilgileri boş yere kaybetme. formattan anlayan arkadaşın geldiği zaman bu msjımı göster ona: "bilgisayardaki hangi dosyanın wirüslü olduğunu bulup bilgisayarı güwenli kipte çalıştır we dosyayı sil, boşuna format atma kızcağızın makineye :)" ahah ilk defa internet üzerinden not bırakıyorum birine :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar