Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ben dün izledim orda Avusturya'da yabancı düşmanlığıyla dalga geçen süper bir program vardı.. İzledim ve gülmekten çatladım.. Sunan bir Türk ve alay ettiği konular avusturyalıların yabancılara davranış şekillerinin aynen onlara iade edilmesi.. Neyse çok komik olaylar oluyor ben sadece bir tanesini anlatıcam. Haftanın Tabusu diye bir bölümü var prograbın ve . Tabu da :::::> Yabancılar her zaman kavga ederler. Bir afrikalı ve bir türk bir park gibi işlek bir yerde karşı karşıya gelip direkt laf kavgası ve iteklemelerle birbirlerine hakaret ediyorlar... Türk- Hey pis köle..Salak Afrikanın en salak kölesi!! Zenci.. Afrikalı- Hey aptal Türk.. Sen git devene bin.. Seni salak deve binicisi.. Türk- Kes sesini kara kıçlı zenci..! Böyle gidiyor dialog ve avusturyalıların şaşkın bakışları arasında birbirlerine giriyorlar.. Harikaydı öldüm özellikle deve binicisi denmesi bir türke çok güldürdü beni. Demek öyle düşünüyor cahil yabancılar hakkımızda :)[signature][hline]Allah kahr bela.. Bilirsiniz ki büyük dağları ben yarattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar