Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 fede said: bi de bi sitcom vardı adını bilmiyorum, kitapçı dükkanında geçiyo. tam ingiliz işi. arada comedymaxte çıkıyodu black books , en iyi falan olabilir. hatta direk en iyi. ingilizlerde siralamam; black books coupling top gear olurdu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Documentary seviyorsan james may in tum documentary leri ingilizce dersi niteliginde degerlendirilebilir birde. black books falan fazla yerel ve deforme, ben ingilizce gelistirmek icin izlenecegini dusunerek yazmamistim onu. son siralarda falan olmali bu baglamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Luther izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Sherlock izle diyeceğim, ama sadece 3 bölüm şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar