BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bazı siteleri başkalarından daha farklı görüyorum. mesela www.bjk.com.tr'yi kalın font ve Türkçe karakterleri normal ve italik olmayan şekilde görüyorum. Ama mac'de veya başka birinin bilgisayarında açtığımda normal gözüküyor. Sorunsuz... Aynısını kendi blogumda yaşıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 kullandığın browser olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hepsinde aynı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 encoding ayarlarını kontrol edip, onları da değiştirip denedim. gene olmadı. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar