tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 masaustunden ikonların yazı kısımlarının altı normalde seffaftır ya simdi benim ki bilumum sebeplerden dolayı deistirilmis ve artık yazıların altında mavi bi kısım var ben tekrar seffaflastırmak istiorum anlayanlar beri gelsin(win xp sp2)
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Masaüstünden sağ tıklayıp Properties (Özellikler) >> Appearence (Görünüm) kısmına gelip oradan bu tür şeylerin renklerini ayarlayabiliyorsun.[signature][hline]My Honour is My Life
tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 evet ayarlayabiliosun ama nereden hepsini denedim ama sonuc yok o konuyla ilgili ya cok alakasız bi baslık aştında bi işlem gerçekleşio yada bilinen bişey olmasa gerek.
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 temayı tekrardan winxp temasına çevir sora da kişisel ayarlarını baştan yap..düzelmesi gerek.[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
Öne çıkan mesajlar