Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 lol olm biz nie alalim accountu zati oguzun accountu ortak alioz. BB icin :)[signature][hline]Little 50 friar (RIP) Nurse 50 cleric (RIP) Sarisin 50 skald (DELETED) Sarisin 50 merc (DELETED) Bonussimo 50 Savage (DELETED) [Bu mesaj Nyrio tarafından 06 Ekim 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: PanDorra, 06 Ekim 2004 16:15 tarihinde demiş ki: benimkini al emre oha o nasi laf öyle :-)[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 noluyo burda benim acc alındı bile daıtırım walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: dartangan, 05 Ekim 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Lan sarı ve emre abi nie alıonuz o accı girin benim necroyla isterseniz kasarsınız.48 scout bence powerlandıktan sonra çok zor diil.Bi de kac para vermei dusunuon o accounta? Ha bu arada Oğuz gel bak cafeye bak alırlar ama bakalım napcaklar orası tartışılır hade gorusuruz Aman allahım !!! Dizlerim titriyor off hayır kaçıyorum türkiyeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar