PiNg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 50.level necro / ezmodei rr2 :P 48.scout /foryou rr2 :P öss dolayısıyla accountumu satıyorum toa si aktif kaç p var hatırlamıyorum sanırım 2 3 p vardır 4-5 tane scroll var harpy Cloak aktif edilmemiş olarak var . ilgilenenlere duyurulur . fiyat olarak 150 düşünüyorum. çok gelirse indirebilirim. yani hesap edin 80 milyona toa ile si li accoutn alsanız 50.lvel necro yapmak 60 saat sürse ki daha fazla da olabilir. en işkence scout 48.level yapmak 80 saat alsa .. bence ucuz bile ama.. okçuda crafted bow var sc edilmemiş. unuttugum bissürü item falanda vardir. ha bide 25 fie wiz var thid fatihi :PPP USA / Merlin[signature][hline]When you cried i'd Wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i 've held your hand throught all of these years but you still have all of me [Bu mesaj PiNg tarafından 01 Ekim 2004 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 24 fire wiz yanlış oldu :)[signature][hline]When you cried i'd Wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i 've held your hand throught all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 isimleri yannis yazmis amele :) foryou scout ezmodei necro[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 leyn :P yazdan sonra europe prydwen de oynucam hibb olarak bissürü pati var hibb rlz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
foto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ben spartanın acc i almaya çalışıyorum bu da iyimiş ama kısmet degil demek :) umarım kısa sürede satarsın alana da hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 cok saol walla isallah satarım 2 dakkada bi foruma giriyom cevap varmı die :P[signature][hline]When you cried i'd Wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i 've held your hand throught all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
foto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ben verim sana cevap ama işine yaramaz sanırım :) satece bakarken boş olmasın bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 oguz sakin satma birine accoutnu biz alcaz (murat ve ben) satarsanda hobitte gormiim :)[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: daverc, 01 Ekim 2004 17:17 tarihinde demiş ki: oguz sakin satma birine accoutnu biz alcaz (murat ve ben) satarsanda hobitte gormiim :) Hobbite girebiliyomu sor bakalım...[signature][hline]Stjoseph rr8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr rr5 sorc (Kay albion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 oguz kim[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ping nickli arkadasin adi[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 satan top bak en safe biziz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: StJoe, 01 Ekim 2004 17:18 tarihinde demiş ki: said: daverc, 01 Ekim 2004 17:17 tarihinde demiş ki: oguz sakin satma birine accoutnu biz alcaz (murat ve ben) satarsanda hobitte gormiim :) Hobbite girebiliyomu sor bakalım... SAnki gittimde almadılar... [Bu mesaj PiNg tarafından 02 Ekim 2004 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 accountu ben aldim hayirli ugurlu ossun :)[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 accountu forumlardan daverc adlı arkadasa satmıs bulunmaktayım hairli uurlu ossun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 sen simdi kasarsin o scout'u, zaten 8943758975 tane scoutun kafamizi okladigi yetmiyo merlinde sen de okla. lol[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
foto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 hobbite tek giremeyen benim sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ozellikle seni oklarim edoardo :P[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: foto, 02 Ekim 2004 19:22 tarihinde demiş ki: hobbite tek giremeyen benim sanıyordum sen ksklimisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PanDorra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 emre len ben baris ben de satiom acc u oguzdan kopya çektim murata solesene belki oda benimkini alır? sole ama unutma tamammı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dartangan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Lan sarı ve emre abi nie alıonuz o accı girin benim necroyla isterseniz kasarsınız.48 scout bence powerlandıktan sonra çok zor diil.Bi de kac para vermei dusunuon o accounta? Ha bu arada Oğuz gel bak cafeye bak alırlar ama bakalım napcaklar orası tartışılır hade gorusuruz[signature][hline]Dartangan [50 Reaver] Tolga [50 Necromancer] FOR ALBION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 senle oyun saatlerimiz cakisio dartan.. ondan alioz..Baris sen kaca sation fiyata bakalim belki onu aliriz :-p[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Olm tolga noldu lan oğuz nie kafeye giremio ? noldu ben yokken olay mı oldu ?[signature][hline]Imsonia Sumoturu (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PanDorra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 emre sen oguzinkini alırsın artık ona adilik olur sen murata sole o alır belki cocuk uzuldu bak mesaj attım diye sen onunkini al ok? ben zaten buldum gibi bisey alici. Ok sonra gorusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PanDorra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 benimkini al emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar