Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık account /usa merlin

PiNg

Öne çıkan mesajlar

50.level necro / ezmodei rr2 :P
48.scout /foryou rr2 :P

öss dolayısıyla accountumu satıyorum
toa si aktif
kaç p var hatırlamıyorum sanırım 2 3 p vardır 4-5 tane scroll var harpy Cloak aktif edilmemiş olarak var .

ilgilenenlere duyurulur . fiyat olarak 150 düşünüyorum. çok gelirse indirebilirim. yani hesap edin 80 milyona toa ile si li accoutn alsanız 50.lvel necro yapmak 60 saat sürse ki daha fazla da olabilir. en işkence scout 48.level yapmak 80 saat alsa .. bence ucuz bile ama.. okçuda crafted bow var sc edilmemiş. unuttugum bissürü item falanda vardir. ha bide 25 fie wiz var thid fatihi :PPP USA / Merlin[signature][hline]When you cried i'd Wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears and i 've held your hand throught all of these years but you still have all of me

[Bu mesaj PiNg tarafından 01 Ekim 2004 15:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cok saol walla isallah satarım 2 dakkada bi foruma giriyom cevap varmı die :P[signature][hline]When you cried i'd Wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears and i 've held your hand throught all of these years but you still have all of me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 01 Ekim 2004 17:17 tarihinde demiş ki:
oguz sakin satma birine accoutnu biz alcaz (murat ve ben)
satarsanda hobitte gormiim :)

Hobbite girebiliyomu sor bakalım...[signature][hline]Stjoseph rr8 Paladin (Kay Albion)
Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard)
Teddyybearr rr5 sorc (Kay albion)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StJoe, 01 Ekim 2004 17:18 tarihinde demiş ki:
said:
daverc, 01 Ekim 2004 17:17 tarihinde demiş ki:
oguz sakin satma birine accoutnu biz alcaz (murat ve ben)
satarsanda hobitte gormiim :)

Hobbite girebiliyomu sor bakalım...

SAnki gittimde almadılar...

[Bu mesaj PiNg tarafından 02 Ekim 2004 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen simdi kasarsin o scout'u, zaten 8943758975 tane scoutun kafamizi okladigi yetmiyo merlinde sen de okla. lol[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

Lan sarı ve emre abi nie alıonuz o accı girin benim necroyla isterseniz kasarsınız.48 scout bence powerlandıktan sonra çok zor diil.Bi de kac para vermei dusunuon o accounta? Ha bu arada Oğuz gel bak cafeye bak alırlar ama bakalım napcaklar orası tartışılır hade gorusuruz[signature][hline]Dartangan [50 Reaver]
Tolga [50 Necromancer]

FOR ALBION
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...