quamor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 karakış mevsimdi ; dışarısı tipiden ve yoğun kardan gözükmüyordu.o kadar soguktuki dışarısı o soguklugu evde hissediyordum.anneme seslendim camın önünde oturuyorken.süt istedim "sıcak olsun şeker atma" dedim.5 dk geçmedi sıcacık sütüm gelmişti.daha sonra tipi geçti kar durdu. Yaklaşık bi 30 - 40 dk geçmişti . Dışarıya çocuklar çıkmaya başlamıştı .... ..bir iki üç derken dışarda bir sürü çocuk olmuştu.hepsi kayıyor , kartopu oynuyordu.o kadar eğleniyorlardıki yumuşayan havanın buğuladıgı cam bile onların sevinçlerini, mutluluklarını görmeme engel olamıyordu. O sıra annem seslendi ; yarın okullar tatil olmuş diye.benim için bir farkı yoktu pek sevinemedim.ama o çocuklar öylesine sevinmişlerdiki ... Beni görmesinler diye cama çok yaklaşamıyordum.Oysa ne çok severdim cama başımı yaslayıp karın yağışını izlemeyi... ben 10 yaşındaydım o ocak gününde ; 10 yaşında elinde bir sıcak süt, sımsıcak düşünceler ve geleceğe sütün sıcaklığının aksine buz gibi bakan ... Nasıl sıcak baksaydım geleceğe , geçmiş benden ayağımı ve babamı almışken.. mailime geldi , hoşuma gitti paylaşayım dedim =)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ways süperr bisi!!![signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ewt güzel[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Çok güzelmiş ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Süper bir şey mi ??!! Duygu yoğunluğu nu güzel yaşatmış yazan, bir an kendimi babasız, bir bacaksız hayal ettirmeyi başardı[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Çok hoşuma gitti.Cidden çok güzelmiş.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bu arada yazan benim kuzen =) daha buna benzer duyguları yansıttıgı cok guzel yazıları var mumkun oldugunca paylaşıcam bu topikte ehehe[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar