Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 tr elemelerinden sparta 1., ben 2. çıkmıştım son 3kişi haricinde şekillenmiş isimler... ayın 13ünde başlıyor benim ilk ön elemem spartanın ki ise aralık başında, offline için benim 3, spartanın 2 ön elemeden başarıyla çıkması lazım; stage 1 ve 2'den ilk 16'lar birer üst tura çıkıyor ,stage 3'te ise ilk 7 kiev yolcusu... Grubby reyiz stage 3 sparta's stage 2 silip's stage 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Rakipler epey kolay gözüküyor %99.9 tur atlarsınız En kötü Stephano Darkforce Mana falan döveceksiniz sorun yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 valla bol şans ama çok zor elemeler. çok traning yapmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 GambitSC said: Rakipler epey kolay gözüküyor %99.9 tur atlarsınız En kötü Stephano Darkforce Mana falan döveceksiniz sorun yok :D haha hocam ironiydi di mi bu :D bu arada avrupanın neredeyse bütün proları var gl diyelim. Yayınları olacak mı eleme stagelerinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Uliking said: GambitSC said: Rakipler epey kolay gözüküyor %99.9 tur atlarsınız En kötü Stephano Darkforce Mana falan döveceksiniz sorun yok :D haha hocam ironiydi di mi bu :D bu arada avrupanın neredeyse bütün proları var gl diyelim. Yayınları olacak mı eleme stagelerinin? yok canım ironi yapmıştır gerçek demiş olamaz listede birtek nestea eksik çünkü. neredeyse bu adamların yarısı Grand master yarısıda high level masterdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 spartacus ilk turdan elenir demedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 açtım baktım üzüldüm bildigin adam kolay filan yazmıs sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 GambitSC said: Rakipler epey kolay gözüküyor %99.9 tur atlarsınız En kötü Stephano Darkforce Mana falan döveceksiniz sorun yok :D (mesaj -ayrıca belirtme ihtiyacı duymadığım üzere- ironik ve bir o kadar da mayotiktir, güldürürken düşündürtmeyi amaçlamıştır) dip not: terran öper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 chart belli http://www.esl.eu/eu/sc2/masters/stage_1/rankings/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar