xarion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ya abiler ablalar tobb nasıl bi üniverstedir?? bilen biliştiren falan varmı ya?[signature][hline]Lead Quest Writer of my Willow‼ Black_B aka Xarion as a wishper for its wish to dance with the devil ۩
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 özeldir.bu yıl ilk dersi yapılıyordur.öğrencilerin yarısı burslu okuyordur. türkiye odalar ve borsalar birliği nin sponsorluğunda :D açılmıştır.mezun olursan işin garantidir (diyorlar)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 gel baba gel baba gel baba[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki..
Core Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 valla iyi diyorlar.. gercekten iyiyse izmirde 2 tane guzel ozel univ olmus olacak.. 1-IUE(izmir university of economics yani izmir ekonomi universitesi) 2-TOBB
Revell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Tobb... ıııııııı Tobb.. Tobb.. Tobb... açıklayamıyorum. Ama dışardan bakıldığında Holding gibi gözüküyor. Yani ilk defa gören üniversite sanmaz Holding sanar
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Nasıl yani benim bildiğim TOBB Üniversitesi Ankarada. Bu sene açılmış bir üniversiteye nasıl iyi damgası vurulabiliyorki? Bir üniversitenin iyi sıfatına sahip olabilmesi için mezun vermesi ve bu mezunların akıbeti önemlidir. Şu anki kampüsü eski bir okul binasındadır ve kötüdür ancak iyisi yapılacaktır diye duydum.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Tobb un yeri şu anda ankarada eski yükseliş kolejinin bulunduğu arsada, sanırım yüzme havuzu ve konferans salonları hariç heryer yıkılıp tekrar yapılmıştı. Şu anda bulunduğu arazinin 3 katı kadar daha büyük yanındaki alanıda satın almış durumdalar, ve kampüsün inşaası bu bölgede devam ediyor... Hocaların hepsi (dil öğretmenleri hariç) odtu den. Şu anda okul bi şeyler ispatlama ve duyurma çabası içerisinde olduğundan burs vererek yüksek puandan kaliteli ve seçme öğrencileri okutuyor. Giden arkadaşlarım şimdilik gayet memnun, ama yinede "adam" gibi bi okul olabilmesi için biraz zamana ihtiyacı var...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Kıytırık bir özel üniversite..[signature][hline]Allah kahr bela..
Öne çıkan mesajlar