Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korkuyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kalma var her sınıfta hazırlıkta bile kurulla gecen arkadaslar vardı bizde oda ögretmenlerle muhabbetleri iyi diye gecirmislerdi...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Mesaj tarihi:
said:
-coLdwind-, 27 November 2003 12:10 tarihinde demiş ki:
lise 2 de kalma yok diye biliyorum?[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.

benbde boyle bılıyorum[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Mesaj tarihi:
Korkarım tekrar kalırsan 90lılarla okuma şansın yok... Benim bildiğim (en azından bizim okulda böyle olduğuna eminim) 2 defa kalınca (üst üste veya farklı sınıflarda farketmez) hoşçakal diyorlar. O yüzden aman ha! diyeyim[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
"cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez"
Mesaj tarihi:
Lise 2 de kalma yok da abartmadığın takdirde de 8 zayıfla da geçmek arifet mi yazlarını boşa harcayacan bazı dersler lise 3 te yok veremezsin de :D çok moral verdim ama en azından 2 fln getirmeye çalış ineği kap yanına[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
Hiç korkma ben lise birde 12 zayıfla kaldım ikinci lise birde parayla geçtim.Lise 2 de tek beden dersim 4 dü diyerleri 1 ve 0 dı.Lise sonda 7 tane zayıf geldi.Okul bitti Allahtan burası türkiye parayı veriyorsun geçiyorsun.

Sen hayatını yaşa hoca.Kızlarla takıl,okulu yakmayı dene,bir okulu nasıl derste 10 dakkada boşaltılır denemesi yap sonra uzaklaştırma al.Parayı ver geç =) Şimdi biri çıkıp ulan biz eşşekmiyiz çalıştıkta geçtik derse şaşırmıcam..[hline]Jabba

[i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b]
Mesaj tarihi:
ben lise 2de 3 taneyle geçtim kalmak die bişi yoq geçirene kadar bütünlemeye sokuo adamlar seni..hatta 10 tane bile olsan kalmıosun sadece 2 tane dilekçe dolduruosun adamlar insanlar için yapmışlar dilekçeyi sadece 5 tane ders yazabiliosun maximum ne bilsinler bizim elemanların sadece insan görünümlü olduklarını[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
bnm bildiğim kalma var lise 2 de ama devlet okulunda okuyosan normal düz bi devlet okulunda ozaman basarsın parayı geçersin olay denildiği gibi bizm okuldan bi kız kender tanır belki 4 tane birler sınıfta kaldı devlet olkuluna geçti daha dorusu atıldı okuldan 2 kjere kalınca şindi kız 5.0 faln getiriomuşu hocalar da mutlu oluomuş ehehe[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Mesaj tarihi:
merak etme wind her şartta 90 lılarla okuma şansın yok
istersen bütün derslerın zayıf olsun yinede artık sene kaybın olmıycak ha borçlarını ödiyemessen deli gibi çalışman lazmı mezun olamassın yoksa lise biter borçlarını ödemek için kendin çalışır kasarsın diploma için[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Obscura, 28 Kasım 2003 16:52 tarihinde demiş ki:
merak etme wind her şartta 90 lılarla okuma şansın yok
istersen bütün derslerın zayıf olsun yinede artık sene kaybın olmıycak ha borçlarını ödiyemessen deli gibi çalışman lazmı mezun olamassın yoksa lise biter borçlarını ödemek için kendin çalışır kasarsın diploma için[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
simdi 90lilarla okumak derken bizim katta lise hazirliklar bile var bu durumda lise hazirliklar kacli oluyo 91 li falan koridora cikiyolar top oynayilar pilardo oynayilar falan bayiyo artik yani[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!!

Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 27 Kasım 2003 21:40 tarihinde demiş ki:
iki sene hazırlık olan okullarda 86 lılar zaten lise 2. lise 1 olup da 85 li olan tanıdığımda var hani.[hline]ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
Kusura bakmada bi OHA Demek istiyorum :-)
87'lyim ve lise bitti.

said:
DuNgEoN, 28 Kasım 2003 11:11 tarihinde demiş ki:
Allahtan burası türkiye parayı veriyorsun geçiyorsun.

Olay budur! Bi sürü örnek sayabilirim kendı cevremden...[signature][hline] The Truth is out There

• Yeni Oluştur...