suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 40 gün olmuş bırakalı , gerçekten çok rahatladım bu aralar , artık canım da istemiyor sakızıda bıraktım açıkçası..457.5 lira kara geçmişim şimdiden , 1.143 sigara içmemişim.. i phone application ı varda o söylüyo bunları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 helal kankut, valla benim 2 ayı geçti bırakalı çoğiyi bişi cebim para gördü :P ha bi de http://www.youtube.com/watch?v=hZMK0w4gS_s&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Seni tebrik ederim subzero. Darısı benim de başıma. Dün akşam 171i aradıktan sonra sigarayı bırakma konusunda acaip gaza geldim. Bugün ilk gün yani 1 Aralık, Dünya sigarayı bırakma günü (benim için). Nice 1 Aralık'lara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar