kingpin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 d link router li modem kullanıyorum arkadaş ödünç verdi ancak dc++ gibi programlarda sorun yaşıyorum.. neden acaba ? sadece kazaa çalışmakta.. delirmek üzereyim yardım edebilirmisiniz ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 böyle bir sorun yaşayan bir allahın kulu yok mu hep ilk ben mi olcam :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Dlink hardware firewall islevi gordugunden dc++ programinin kulandigi portlari actirman gerekiyo bunun icin belli bi ip giriyodun explorera orda menuden degistiriyodun googledan arat bulursun kullanali 1 seneden fazla oldu hatirlamiyorum ama nette yardimi mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar