Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşıma hediye almam gerekiyor fakat yaratıcılık özürlüsüyüm yardım dileniyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aşağı yukarı 8-10 yıllık arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve bu sefer süpriz bir doğum günü organize ediliyor. Daha önceki doğum günlerimizde hediye almadık birbirimize ancak bu seferki farklı düzgün birşey almam gerekiyor ama ciddi anlamda yaratıcılık sorunum var hatta aynı zamanda paranoyak olduğum için yeni bir account bile register ettim( bu konuda özür de dilerim peşinen ) ve yardım dileniyorum olurda farkeder diye korkuyorum ne yalan söyleyeyim..

Arkadaşın kılık kıyafet kemer parfüm cüzdan gibi ihtiyaçları yok fakat yinede şurada güzel şeyler var diye yazarsanız memnun olurum. Ayrıca bunların dışında aklınıza gelen her ne olursa olsun lütfen yazın oldukça sıkışmış durumdayım :-/
Arkadaşım 20 li yaşlarının başında ve erkektir.

Verebileceğim miktar 50-70 milyon arası birşey birmiktar daha yukarı da çıkabilirim..

Şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
www.thinkgeek.com

genelde benim arkadaşlarım çok hoşlanır burdakilerden =)

Sipariş et getirirler.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
Geçen bizim arkadaşın doğumgünüydü. Alabileceğim ilginç bir hediye bulmak baya zor oldu. Ama en sonunda baya enteresan bir şey yapmıştım. Bir Monte Carlo pakedine (Sigara oluyor kendisi :)) yabancı sigaralar doldurdu. Böyle her çeşlit aromalı sigara küçük boy purolar falan. Baya ilginç olu ve çok tutuldu. Her ne kadar arkadaşlar o sigaralrın utularında kalan diğerlerini sordularsa da onları babama verdim. Canı isterse içer :) İstemezse de zaten dolaptan alırım. Ben sigara içmem ama eğe arkadaşın sigara içiyorsa böyle enteresan bir paket hazırlayabilrsin. (tabi zevke kalmış ama)[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Mesaj tarihi:
Dalışa götür.. Zıpkınla balık avlayın. Güzel bi hediye olur.. Hemde sende eğlenmiş olursun..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey..
Dei$ik : Kas, belki girersin..
Mesaj tarihi:
ufak bir hediye al. misal: saat, bileklik, kolye, fasafiso..

100 lük tekli falım paketleri vardır. toptancılar bakkallara falan getirir hani. kutu halindedir. onlardan birinin içine koyup "bak sana sakız aldım" diye ver. muhtemelen "zuhaha saçma hediyeye bak" şeklinde muhabbetler dönecektir. daha sonra sakızları kurcalarken kendisi bulsun.

test ettim, onaylıyorum :D

Uyarı: hediye verdiğiniz arkadaşı bir süre için sakızkolik yapıyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Syphex [CoH:Justice]
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 07 Ekim 2004 00:12 tarihinde demiş ki:
www.thinkgeek.com

genelde benim arkadaşlarım çok hoşlanır burdakilerden =)

Sipariş et getirirler.

burdan bisi satin alan oldumu ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Mesaj tarihi:
http://www.thinkgeek.com/tshirts/frustrations/388b/zoom/

http://www.thinkgeek.com/tshirts/frustrations/38df/

http://www.thinkgeek.com/tshirts/frustrations/3670/zoom/

http://www.thinkgeek.com/tshirts/frustrations/6b6e/zoom/

Arkadaşım sipariş etmiş getiriyolar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
  • Yeni Oluştur...