Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahlaksız teklif

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben grafik kültürü olmayan biryim,ne elim kalem ne mouse'um photoshop tutar.

Fakat benim bir program için 3 başlı bir ejderhaya ihtiyacım var.(ateş falanda çıkartsa iyi olur )

böyle bri şey nereden temin edilebilir ?[signature][hline]www.asmworm.com
Mesaj tarihi:
decoy benim arkadaşlar soylemeden edemiycem, bu acc mi actırmak icin almistim ama baya unlu ldu kerata :) kazaa veya emule diyorum ben bir de oradan bak theree headed dragon die.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
[b]
Mesaj tarihi:

bilgdiğim kadarıyla hidra bir ejderha türü değil ve bildiğim/okuduğum tek çok başlı ejderha Takhisis.

istersen senin için üzerinde -elimden geldiğince- oynama yaparım crim. çünkü ne için istediğini biliyorum ve o şey bana çok lazım :)[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.

Mesaj tarihi:

biraz dandik oldu ama idare et artık.

[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *

Mesaj tarihi:
arkadaslar guzel deginmisler, hydra konusuna :D

photoshopta brush effect direkt yapar herhalde istedigini.. simdi deneyemiyorum. turkiyeye donunce hala ihtiyac olursa zorlarim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Syphex [CoH:Justice]
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 30 Eylül 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
tam ne istediğini anlasam?
gerçek bir ejderha görüntüsü mü?

istediğim "çizim" gibi gözüken 3 veya daha çok başa sahip bir ejderha resmi[signature][hline]www.asmworm.com
Mesaj tarihi:

iki haftadan beri ilk defa kalemi alıyorum elime. biraz hamlanmışım dolayısıyla. umarım yeterli olur. hala lazımsa sağını solunu temizleyip kullanabilirsin. boyut yeterli diilse daha iricesini yollim.
[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book

Mesaj tarihi:
fprmat attıgım icin photoshopum gitti, cdsi de arkadasta allahsız hala getirmedigi icin yardımcı olamıyorum. ama illa da cizim diyorsan gruge sfer kasmıs biri temizlese kenarları sana verse guzel olur.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
  • Yeni Oluştur...